Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

En ny vej i dit liv

En ny vej i dit liv

Nogle gange er du bare kørt træt. I mange år har du haft en svag forestilling om, hvor du kom fra, og hvor du skulle hen. Det mål du har stræbt efter og som i mange år, har været den primære årsag til at stå op om morgenen, virker lige pludselig fremmedgjort og ligegyldigt.

Flere vælger at ignorere fornemmelsen af tomhed, og afskriver den som at være et symptom på svaghed.

Hvorfor føle tomhed og ensomhed, når man har et privilegeret liv i et privilegeret land?

I stedet for at ignorere tomheden, bør du tage den i opløbet, inden den udvikler sig til en mere permanent, depressiv tilstand. Det er dit liv, og du er herre over, hvordan det skal leves. Hvad der på grund af noget så ligegyldigt som praktikaliteter, virker uoverskueligt at ændre på, er faktisk meget ladsiggørligt. Spring ud i det, ændr dit liv og øg din samlede lykke.

 

Træk vejret igen med luftforandringer

Vi kender det alle sammen godt. Man kan ikke sove. I flere timer har man forgæves prøvet at finde den bedste stilling at falde i søvn i. Tankerne flyver rundt, og man bliver mere og mere opmærksom på, at dagen i morgen bliver et helvede. Når dette sker, har du så prøvet at flytte dig fra sengen til for eksempel sofaen? Sofaen er langtfra lige så komfortabel, men luftforandringen alene virker så beroligende, at man ofte falder i søvn lige efter.

Det samme kan være tilfældet i den større skala. Måske bor du i en rigtig fin bolig i et godt område, men fordi du ikke har det godt, er stedet simpelthen bare begyndt at repræsentere noget dårligt. Overvej derfor at rive tilværelsen op ved roden og at flytte.

Det kunne for eksempel være til Odense. En fremgangsmåde hertil kunne at være skrive ”ejendomsmægler Odense’ i Google og få eksempler på udbydere, der kan hjælpe med processen med at finde et passende nyt sted til dig. Vælg en velrenommeret ejendomsmægler, der kender området, og som er i stand til at skaffe dig en god købsaftale.

 

Mange bække små

Nogle gange kan mindre, inkrementelle tiltag også have en stor betydning. Måske du skal til at prioritere anderledes og for eksempel skære ned på arbejdet? I stedet for arbejde kan du jo fylde dit liv med lidt selvforkælelse. Det er ofte, man egentlig glemmer at behandle sig selv godt.

Det er alment kendt, at fysisk udfoldelse hjælper på dit humør i hverdagen. For mange bliver det dog en pligt i stedet for noget, du glæder dig til. Sørg derfor for at træn på den måde, der giver dig den største nydelse. Hvis vejret er til det, kunne det for eksempel være ved at tilmelde dig ét af de mange hold, der tilbyder udendørs træningspas.

I forlængelse af at træne, bliver man hele tiden skudt i skoene, at du skal tage en masse supplementer til at understøtte din fysiske aktivitet. Det kommer dog rigtig meget an på, hvad det er du vil opnå. Hvis det er velvære og frihed i kroppen, er produkter som proteinpulver og kreatin altså ikke nødvendigt. Sørg i stedet for at tage supplementer, der er komplementerende med din kost. Det kunne for eksempel være fiskeolie, der blandt andet har en positiv dokumenteret effekt på hjertekarsygdomme og leddegigt på grund af oliens høje indhold af omega-3 fedtsyrer.

Uanset hvad du vælger at gøre for at øge din livskvalitet, er det vigtigt du mærker efter, og ikke udelukkende lytter på andres råd og erfaringer. Mange glemmer, at de har et helt indre liv tilsvarende det ydre liv, og at det på sin måde snakker til dig i forhold til dine behov. Lyt og handl derefter.

 

Relaterede artikler efter områdeEn ny vej i dit liv