En lille fest!

Ja, egentligt blev jeg jo 50 i marts. Men på dagen havde jeg mere travlt med at flytte ind i min halm garage, forløberen til mit halmhus. Og den er heller ikke så stor, at den rigtigt kan rumme nogle gæster. Det havde jeg jo vidst længe, og derfor planlagt, at jeg vil lave en lille sommerfest, hvor vi kan være udenfor Cool og nyde det gode vejr, som jeg har bestilt.

Og ja, jeg ved godt, at jeg kunne have sendt invitationer eller på anden måde bekendtgjort det, for længe siden. Men det har jeg ikke. Og jeg er som end heller ikke færdig, med at få dem bragt ud, og der er mindre end 3 uger til. Men af dem jeg har bragt ud, er jeg lige ved at tro, at halvdelen ikke kan.

Er det lykken?

Mange vil sikkert sige nej, og overveje at flytte festen. Men jeg ved, at min børn, svigerbørn og børnebørn kommer! Og måske min kæreste. Og så er min dag reddet. Jeg vil være glad for alle dem der kommer, men de alene sikre at det bliver en god dag for mig. Også selv om det imod mine forventninger skulle stå ned i stænger. Så jeg holder fast ved dagen.

Jeg vil være glad og lykkelig med dem der vil fejre dagen med mig, og ikke bekymre mig om dem der ikke er der. I hvertfald ikke den dag.

Så, at være glad og taknemlig for dem man har, og vide, at de også vil dig, er dog også en form for lykke. Og ikke så ringe endda.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
En lille fest!