Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

En god billig men god tandlæge

Sådan finder du den billige tandlæge – der kan opfylde dine behov 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Tandlæger tager samme pris for de mest almindelige behandlinger, som en tandundersøgelse, tandrensning og paradentosebehandling, disse priser er nemlig bestemt af Tandlægeforeningens overenskomst med Danske Regioner. Men skal du have lavet et hul eller en bro, kan priserne svinge voldsomt. Frie tandbehandlinger, som rodbehandling, bedøvelse, kroner, implantater m.fl.  

Gennemsku’ den store prisforskel

Et besøg ved tandlægen er uundgåeligt i det lange løb, men måske frygter man som kunde også de medfølgende lommesmerter, som kan følge med. Der ses et kæmpe sving i priserne på de frie ydelser, som diverse tandklinikker tilbyder landet over. Det står nemlig tandlægerne frit for, hvad prisen skal være på andre ydelser end de mest almindelige. Nogle tandlæger tilbyder at lave en krone til 3.500 kroner, mens andre tager 7.000 kroner, for den samme ydelser. Prisen kan svinge meget. Der kan selvfølgelig være meget forskel på materiale, resultat og ting som service, hvilket også er vigtigt at tage højde for. 

Skab det bedste overblik

Når man søger efter billige tandlæger, ved man ofte på forhånd, at der godt kan løbe op i mange penge. Derfor er det her meget forskelligt hvad krav den enkelte dansker lægger størst vægt på i processen. Lige så snart man har indset, at man skal til tandlægen så gør det ikke noget at være nysgerrig på de forskellige udbyders tilbud. Nogen holder sig bare til den ene tandlæge man har været tilknyttet til igennem længere tid, men hvorfor ikke undersøge mulighederne for billigere og bedre service andre steder i landet. Et tandlægebesøg er heller ikke noget den gennemsnitlige dansker tager til ofte, så vigtigheden af at klinikken ligger lige om hjørnet er ikke i samme grad, som ved så meget lignende. 

Sundhed.dk har givet en oversigt over alle landet tandlægeklinikker, hvilket gør det meget nemmere at danne sig et overblik over prisniveauet, for den behandling man skal have foretaget. Det er dog ikke sikkert der ligger en pris på nøjagtigt det, man skal have lavet, men det er en guideline til at starte med. Alternativt kan du vælge at få en "diagnostisk grundundersøgelse" hos flere tandlæger, så du kan sammenligne deres prisoverslag på den samlede regning. Det koster dog 157 kroner per gang for selve undersøgelsen og derfor vil de fleste forbrugere helt undgå denne løsning.  

Kvalitet helt uden lommesmerter

Danskerne beklager sig over, at tandlæger er dyre, hvilket man ikke kan benægte. Men det er også vigtigt at være opmærksom på, at på nogle behandlinger konkurrerer tandlægerne faktisk om prisen. Er man på jagt efter en ny tandlæge, kan man med fordel forberede sig. Det kan være en god ide at lave god research inden man vælger den tandlæge, der skal foretage ens tandbehandling.

Godt Smil er en af de danske tandlægeklinikker der har en overkommelig pris, deres frie ydelser er nemlig op til 40 procent billigere end størstedelen af landet resterende klinikker. De skyldes at de har hele 29 klinikker landsdækkende, som giver den eksklusive muligheder for at spare penge, ved store indkøb af værktøj og materialer. Dette gavner kunden i den anden ende, da det medfører, at Godt Smil hermed har mulighed for at sælge deres ydelser og behandlinger langt billigere. Der er store fordele ved en klinik som denne med et stort fællesskab og konkurrencedygtighed. At være en billig tandlæge er selvfølgelig ikke nok, men denne tandklinik har bevist at man sagtens kan yde en høj kvalitet og service, selvom priserne er langt i bund i forhold til de mange konkurrenter.

A picture containing person, indoor, mouth, girl</p />
</p><p>Description automatically generated

 

Relaterede artikler efter områdeEn god billig men god tandlæge