En eftermiddag med Gudinden Durga - Mytisk yoga for kvinder København Ø

06/01/2018 - 13:00

Hvornår har du sidst redet på en tiger - eller hugget hovedet af en dæmon? Find styrke og handlekraft i det nye år med en yogaworkshop bygget over myten om Durga!

I Blå himmel yoga har vi altid haft Børneyoga hvor eventyrlige fortællinger og myter blander sig med yoga, og nu får de voksne ogå muligheden for at opleve hvad myterne kan. Arenze fortæller historien om gudinden Durga - den ultimative kvinde-power myte. Vi arbejder med at finde Tigerrytterskens mod og feminine styrke frem i os selv, ved hjælp af kraftfuldt flow, chanting (sang), åndedrætsøvelser og mudras (magiske håndtegn). Myten væves som en rød tråd gennem undervisningen og giver både en legende lethed i bevægelsen og en ny og umiddelbar måde at arbejde med yogafilosofi. Undervejs inviteres du til at reflektere i stilhed over mytens betydning for dig og til slut guides du gennem en nærende Yoga Nidra afspænding, der giver tid til at eftermiddagens indtryk kan bundfælde sig.

Arenze har over 15 års erfaring som yogalærer, fortæller historier så man glemmer alt omkring sig og har som uddannet antropolog desuden en stor teoretisk forståelse af myters betydning. Hun er uddannet i "Storytime Yoga" og "Mythic Yoga" hos Sydney Solís og er derudover inspireret af Sianna Shermans Mythic Flow og af rituel dans.

For mere information og tilmelding: https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/en-eftermiddag-med-gudinden-durga-mytisk-yoga-for-kvinder/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
En eftermiddag med Gudinden Durga - Mytisk yoga for kvinder