En begivenhed ud over det sædvanlige

12

Velkommen til jordens overgang! 

Vær opmærksom på at for at deltage bedes du tilmelde dig de forskellige events ved at klikke på et eller flere links. Og nøje følge anvisningerne på Billetto (1. antal billetter 2. køb nu. 3. navn og email. 4. accepter.)  

Event nr 1: Filmpremiere "2012 the beginning"

Tilmelding: http://billetto.dk/da/events/filmen2012thebeginning

Event nr 2: "Fokus på fremtiden" - dialogmøde

Tilmelding: http://billetto.dk/da/events/fokuspaafremtiden-dialogmoede

Event nr 3: "Jordens overgang" - Gallafesten

Tilmelding: http://billetto.dk/da/events/jordensovergang-gallafest

Se nærmere beskrivelse af begivenhederne nedenfor.

Weekenden 21-22 December 2012 samles vi for at fejre afslutningen på Mayaindianernes 26.000 år gamle Long-Count kalender. 

21 December 2012 er også Vintersolhverv – den dag hvor lyset vender tilbage. Kl. 12.11 sætter vi en ny tidsregning i gang. Tidspunktet markerer begyndelsen på en helt ny fortælling om hvem vi er – hvor vi kommer fra - hvorfor vi er her - og hvor vi er på vej hen. 

Transition Time er et lokalt initiativ med globalt perspektiv. Rundt omkring på kloden har millioner af mennesker valgt at fejre dagen på lignende måde – og via internettet er vi alle sammen forbundet med hinanden. Derfor bliver vores begivenhed en totaloplevelse udover det sædvanlige. Se mere på vores hjemmeside: www.transitiontime.org 

Weekendens arrangement foregår på 

Kysthusene, Tinkerup Strandvej 8a, 3250 Gilleleje

Fredag d. 21 December 2012: 

Kl. 12.11 Vi starter uret – og den nye tidsregning - på vores hjemmeside.

Kl. 16.30 (Frivillig deltagelse - antal begrænset til ca. 40) Ananda Yoga center i kysthusene byder på en ”OSHO ryste meditation” v. Lise Tvorup Petersen. Det handler om at ryste det gamle paradigme af sig, og gøre sig klar til at starte på en frisk. 

kl. 17.30 Åbnes dørene for nye gæster. 

kl. 18.00 markerer vi overgangen til den nye tidsalder med en fælles ceremoni. Arrangementet er gratis, men alle deltagere bedes medbringe snacks og drikkevarer til fællesbordet.

kl. 19.30 arrangerer vi et fakkeltog langs Gilbjergstien til Søren Kierkegaards sten hvor vi samles en stund. 

1. FILM PREMIERE "2012 THE BEGINNING"

kl. 20.30, holder vi Danmarks premieren på dokumentarfilmen ”2012 – the beginning,”, som var den mest sete film på TV festivalen i Cannes i år. 

Filmens producer finske Sophia Ehrnrooth kommer til Kysthusene i Gilleleje for at fortælle om filmens tilblivelse og svare på spørgsmål fra salen. Arrangementet er gratis med mulighed for donation. Tilmelding er nødvendig det gøres her:

http://www.billetto.dk/da/events/filmen2012thebeginning

Lørdag d. 22 December 

Den 22 December 2012 er den første dag i en helt ny tidsregning - med helt nye muligheder. Det skal fejres! 

2. "FOKUS PÅ FREMTIDEN" - DIALOGMØDE.

kl. 16.00-18.00 holder vi dialogmøde med fremtidsforskeren Peter Hesseldahl, Astrologen Sigrid Sørensen og Filminstruktøren Peter Engberg. Tre spændende mennesker, der sætter fokus på fremtiden fra tre forskellige synsvinkler. Bagefter er der debat med publikum. Tilmelding er nødvendig og gøres her: http://www.billetto.dk/da/events/fokuspaafremtiden-dialogmoede

Arrangementet er gratis, med mulighed for donation.

3. "JORDENS OVERGANG" - GALLAFEST.

Kl. 19.00 slår vi dørene op for en fest udover det sædvanlige. 

Vi serverer 3-retters Rawfood menu tilberedt af Martyn Brook. Dina Al-erhayem er konferencier og kapelmester Jørgen Lauritsen står for det musikalske arrangement. Blandt aftenens solister er navne som som Colorkaleido (m. Christine Milton og Kim Vagn Wagner) Julie Maria og Jacob Moth m.fl. 

En række visionære personligheder vil bidrage med deres personlige reflektioner over den tid vi lever i – og i løbet af aftenen indløber der hilsner til Gilleleje fra alle fire verdenshjørner. Vi forventer hilsner fra arrangørgruppens internationale netværk der inkluderer markante profiler som: Tony Gonzales der har været FN repræsentant for 98 indianer nationer - Rigoberta Menchu, der modtog Nobels fredspris i 1992 - Lakha Lama der er åndeligt overhoved for 100.000 Tibetanere - Ervin Lazlo, der er præsident for The Club of Budapest - og danske Lars Muhl m.fl. Aftenen slutter med musik og dans. 

Billetter á kr. 250 - inklusive 3 retters menu og vin m.m. til maden. Billetter bestilles her:http://www.billetto.dk/da/events/jordensovergang-gallafest

 Vi glæder os til at se jer!! 

  __________________________

Charlotte Fruergaard, spirituel lærer, forfatter, yoga instruktør
founder Hjerteakademiet
Se mere på http://www.hjerteakademiet.com

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
En begivenhed ud over det sædvanlige