Psykoterapeut København Katrine Boeck

Eksistentiel samtalegruppe, København

16/07/2018 - 18:00

 

I denne gruppe taler vi sammen om de svære ting i livet. Ensomhed, tomhed, frihed, mening, kærlighed, angst, sorg, vrede, skam, stress, utilstrækkelighed, glæder, stilhed, tvivl, ansvar, skyld, dilemmaer ... alt hvad der rører sig i os, fordi vi er mennesker. 

Står du for alene med en svær situation eller følelser, du har brug for at dele, så kom og få næring, samt fornyet håb og mening. At have vidner til vores beretninger essentielt og vitalt. 

Kom og del din erfaring og giv lidt af dig, så et andet menneske også kan finde mening med livet. Et liv, som vi alle lever på godt og ondt. 

Når vi rækker ud, synes livet lettere og mere meningsfyldt. For så snart vi rækker ud efter andre - og til andre - sættes vores individuelle oplevelser ind i den rette almenmenneskelige og eksistentielle sammenhæng. Vi er ikke alene, og der er andre der gerne vil støtte og være der. 

Du deltager i en lille gruppe med 4 - 5 personer. Gruppen starter op 3 gange årligt, hvis der er nok interesserede.  

Gruppen mødes 3 gange hver 3. uge i 2,5 time, og varetages af gruppeleder og psykoterapeut Katrine Boeck. Mere info om gruppeleder her.

Mødetidspunkter tilpasses efter, hvornår du og gruppen kan. Hvis gruppen ønsker det, kan den evt. fortsætte ud over 3 gange.

Prisen er 2.125 kr. 

Datoer for gruppens opstart, samt workshops med lignende emner, annonceres fremover på facebook. Klik her, hvis du vil følge med på facebook.

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Har du spørgsmål, så skriv til katbo@coachcare.dk eller ring/sms på tlf. 2320 6983.

 

 

MERE INFO OM EKSISTENTIELLE TEMAER, KRISER OG FØLELSER:

http://coachcare.dk/psykoterapi-stress-angst-depressiv-temaer/

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Eksistentiel samtalegruppe, København