Eksistentiel Ledelse

Som erfaren leder har du allerede en solid ballast af ledelsesredskaber. Samtidig har du erfaret, at det er summen af din faglighed og dine personlige egenskaber der skaber resultaterne ved menneskelig kontakt blandt medarbejdere, kolleger og kunder.

Du har også erkendt, at det er en ledelsesmæssig nødvendighed og samtidig udfordringen, at være tydelig som menneske og i overensstemmelse med dine værdier uanset den ledelsesmæssige opgave - i gode såvel som svære tider.

Uddannelsen i Eksistentiel Ledelse går et skridt videre end traditionelle lederuddannelser. Vi bevæger os fra handling gennem modeller og redskaber gennem reflektion, selvindsigt og anerkendelse af andre. Uddannelsen fokuserer på at integrere dine værdier og iboende talenter så du skaber resultater på en rummelig og dynamisk facon ved at få det bedste frem i dig selv og andre. Du lærer kunsten at skabe situationer, så alle parter føler overskud og balance.

13 hele undervisningsdage fordelt over 7 måneder. Nyt hold starter d. 4. september 2009.

Psykoterapeuterne Vibeke Dyhrcrone, Susanne Blom og Maria Bergman er gennemgående undervisere. Desuden foredrag ved forfatter og essayist Carsten Jensen, sognepræst og forfatter Kathrine Lilleør samt lektor ved DTU Vibeke Andersen.

Læs mere på www.psykinst.dk

 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Eksistentiel Ledelse