Psykoterapeut MPF Allan Fedders

Eksistentiel dynamisk psykoterapi

Blog forfatter

 Når du søger en coach eller psykoterapeut er det vigtigt at du vælger en person der arbejder ud fra et meneskesyn og livsindstilling der matcher din egen. Der findes mange retninger og former for psykoterapi og coaching, der alle bygger på nogle særlige antagelser om fx klienten og det terapeutiske arbejde. Min tilgang til coaching og psykoterapi, er at hjælpe dig til at finde din retning ilivet. Det handler om det der giver mening, til at komme tæt på det der er vigtigst, det der betyder mest for dig som menneske. Jeg ser ofte mennesker, der gennem et forløb udvikler en afklaret og intens følelse af at være tilstede i livet, at være kommet tæt på sin essens. Ved at beskrive og erkende hvad der fx er godt og dårligt, vigtigt og uvigtigt i tilværelsen lige nu, styrkes oplevelsen af afklarethed, livslyst, lykke og kærlighed. 

Hvis du vælger den eksistentielle retning byder jeg på nogle grundlæggende filosofiske indstillinger til livet. Den eksistentiele tilgang byder på nogle antagelser og indstillinger som kort kan beskrives med følgende sætning. Ingen andre mennekser kan fortælle dig, hvad der er vigtigt i dit liv. Det kan du kun selv finde ud af. Det handler om valg, frihed, værdier og søge-finde mening. Den dynamiske tilgang har fokus på din handlekraft, det vil sige vilje og ambition til at ændre og forbedre din aktuelle livssituation. Det handler om at få alle dine grundlæggende ressourcer til at arbejde med dig. Ofte bruger jeg mindfulness til at støtte det terapeutiske arbejde. Du kan læse meget mere på min hjemmeside.   
  Søger du parterapi eller har i brug for at inspiration og udvikling af jeres parforhold. Jeg tilbyder samtaler med fokus på processer der fremmer ansvarlighed, engagement, følelsesmæssig trivsel, attraktive mål, anerkendelse, taknemmelighed, positive emotioner samt personlige styrker og det bedst mulige jeg.
__________________________

Allan Fedders, Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Eksistentiel samtale og psykoterapi i Kolding