Efterfødsel Fortsætterhold

25/10/2018 - 10:00

25/10, 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11

Pris 6 gange for 700,-

Tilmelding: På købsknapperne herunder. Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke, se Betingelser og Levering.

 

(If English speakers sign up we teach these courses in English, switch to English part of website on little flag above )

Efter fødslen giver yoga og afspænding energi, ro og overskud til at være nærværende sammen med det lille barn, og en blid, effektiv træning der styrker og afspænder kroppen. Ammeskuldre og nakker bliver kærligt blødgjort og kernen trænet op igen. Når det passer, laver vi også øvelser hvor baby er med og du lærer at bevæge dig hensigtsmæssigt når du ammer, skifter osv. Samtidig stimuleres babyens sansemotoriske udvikling gennem bevægelseslege. Hver efterfødselsyoga undervisningsgang slutter med en guidet dybdeafspænding.

Din baby er med ved siden af dig på måtten, eller sover i liften eller i barnevognen – det er op til dig. Salen ligger i gadeplan med 5 store vinduer ud til gaden, så din baby kan også sove trygt udenfor. Vi har vores egen Blå Engel Cafe, hvor faderen eller bedsteforældre kan sidde med baby – mulighederne er mange.

 

Efterfødsel fortætter: Du er ved at have lidt styr på dine mavemuskler og bækkenbund. Du vil gerne fortsætte selvom din baby er større og nu måske kan kravle.

Arenze Fischer er uddannet yoga- og meditationslærer fra Galway Yoga Centre i Irland, uddannet gravidyogalærer hos jordemoder og yogalærer Judy Cameron og efterfødsels- og babyyogalærer hos Uma Dinsmore-Tuli. Derudover er hun Børneyogalærer fra Det Lille Yogahus – og så er hun mor til Amalie og Birk. Hun underviser også i Børneyoga i Blå himmel, og du kan læse mere om hende.

Køb plads på holdet her: https://www.blaahimmelyoga.dk/baby/efterfoedsels-yoga/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
efterfødsel yoga