Efterårs Yin Workshop Med Lill Palmblad - København Ø

23/09/2017 - 14:30

 

Byd efteråret velkommen med ro og balance i krop og sind.

 

Gennem lange bløde stræk skaber vi smidighed i kroppens dybe væv og sætter gang i udrensende processer. Ved at arbejde os gennem kroppens bindevæv stimulerer vi vigtige meridianer og skaber gennemstrømning og balance. Åndedrættet hjælper hele vejen til at spænde af, balancere og berolige nervesystemet. Vi slutter med en guidet dybde-afspænding, som lader effekten af alle øvelser forankre sig i krop og sind.

 

Yin Yoga er en enkel og stille praksis hvor vi sidder eller ligger længere tid i stillingerne. Yin yoga er kendetegnet ved at være en mindful praksis, som er beroligende for bl.a. nervesystemet, de indre organer, skaber smidighed og fleksibilitet i bindevævet (fascia) og er et godt supplement til mere aktive former for yoga eller motion. Ved at holde stillingerne i længere tid, får kroppen en unik mulighed for at slippe musklernes spændinger og strække leddene på en blid måde, således at genopbygning og restitution kan ske. Resultatet bliver bl.a. en markant større smidighed og samtidig får vi mulighed for at slippe ophobede affaldsstoffer af både fysisk og psykisk art.

 

Workshoppen vil være for alle - også du, som er ny til yoga, da tempoet vil være langsomt, og du vil på en rolig og nænsom måde blive guidet ind i stillingerne. Undervisningen tilpasses den enkeltes muligheder og behov.

 

Læs mere om Lill: http://www.blaahimmelyoga.dk/undervisere11

 

DATO & TID: Lørdag d. 23. september 14.30 - 17.00

 

PRIS: 300,- kroner eller 4 klip

 

TILMELDING: http://www.blaahimmelyoga.dk/efteraarsyinlill

 

MEDLEMSPRIS: 250,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (kun for medlemmer med fast månedligt abbonement.)

 

Tilmeldingen er bindende. Se Handelsbetingelser

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Efterårs Yin Workshop Med Lill Palmblad - København Ø