Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Du brænder for at skabe forandring - er du parat til at investere i dig selv?

Blog forfatter

Du er velfungerende og succesfuld - men oplever, at der er enkelte områder, hvor du gerne vil udvikle dig og skabe forandring – men ofte løber du panden mod en mur 

Du er et velfungerende og ressourcefyldt menneske med rimelig megen succes! Du føler det overvejende går rigtig godt, men at der alligevel mangler noget? At der er enkelte områder i dit liv, hvor du ikke er helt tilfreds? Hvor du føler det halter lidt og hvor du gang på gang oplever, at du løber panden mod en mur?

Du vil have mere ud af dit liv
Det kan være indenfor din karriere, din familie eller parforhold, din sundhed, økonomi eller i helt andre livsområder, hvor du føler dig låst fast og hvor du brændende ønsker at komme videre.

Der kan være mange grunde til at søge coaching, terapi eller personlig som spiritual vejledning, men ofte handler det om at ville have mere ud af sit liv, netop der, hvor man ikke synes det fungerer optimalt. 

Du brænder for at skabe forandring
Føler du der er bestemte situationer eller områder af dit liv, hvor du bremser eller blokerer dig selv? Hvor du måske føler du ikke slår til eller holder dig tilbage?

Og er du nået til det punkt, hvor du vil videre? Hvor du ikke længere vil nøjes? Hvor du er træt af at være styret af gamle mønstre eller selvbilleder, som ikke længere stiller dig tilfreds?

Brænder du så meget for at optimere dit liv og skabe forandring, at du er parat til at gøre noget aktivt ved det? Parat til at investere i dig selv, der hvor du synes det halter.

Træffer du de rigtige valg
Når du hviler mere i dig selv, i dit naturlige jeg, er det langt lettere at lade gå af begrænsninger, såsom angst, lavt selvværd, tvivl, stress eller utilstrækkelighedsfølelse. Og samtidig finde modet og styrken til at lytte til dig selv og herfra træffe de rigtige valg og beslutninger. 

Det er grundlæggende vigtigt eller nødvendigt for at terapi og coaching kan lykkes på den lange bane, at du får en dybere og mere ægte kontakt til dig selv og din værens kerne.
At du kan begynde at rumme dig selv også der, hvor det kan være udfordrende og svært i stedet for at lade gamle mønstre eller din såkaldte “automatpilot” tage over. At du lærer, hvordan du kan få dig selv tilbage og være mere autentisk overfor dig selv og andre. Heale de ar der styrer dig bevidst som ubevidst, så du kan være mere nærværende og tilstede i de små som store valg og beslutninger, du konstant tager i løbet af en dag. 

Jeg er “Specialist” eller “Ekspert” for dig, der vil mere med dit liv
Jeg er med mine 30 års erfaring med kursus virksomhed indenfor Terapi og Coaching, blevet lidt af en “Specialist” eller “Ekspert” i at hjælpe mennesker, som ønsker sig mere af livet. Som er parate til at investere i sig selv og brændende ønsker at bryde de vaner eller mønstre, som står i vejen for den succes, de inderst inde ved er mulig. Som ønsker at opnå større glæde og kærlighed i alle livsområder. Personligt som karrieremæssigt.

Jeg arbejder med en virkningsfuld syntese af Terapi/Coaching/Indre barn/Stresshåndtering og personlig som spiritual vejledning og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker til en dybere kontakt med deres Essens, deres sjæl eller værens kerne. Men også til helt konkret at opnå de mål, ønsker og drømme, som den enkelte længes efter. 

Forløb hos mig, er typisk over 5-10 gange
Du vil over et kortere eller længere forløb hos mig, typisk over 5-10 gange, få større selvindsigt og lære at håndtere og bearbejde de mønstre og ar på sjælen, som har holdt dig tilbage. Gjort dig usikker eller har fået dig til at handle eller reagere på negative og uhensigtsmæssige måder, som ikke har givet dig oplevelsen af succes eller tilfredshed på alle planer. 

Når jeg netop arbejder på en nænsom, præcis og respektfuld måde med Essensen som udgangspunkt, har rigtig mange kunder/kursister eller mennesker, der har gået i egenterapi/coaching hos mig, oplevet at få større succes, selvforståelse, øget selvværd og mod til at tage nye, bedre og mere konstruktive skridt netop i de områder, som før ikke var helt tilfredsstillende.  

Udtalelser/feedback
Jeg hører derfor ofte, at et forløb hos mig har givet positive og vedvarende resultater og været både livsændrende og transformerende.
Du kan læse nogle af de seneste udtalelser fra dem, der har gået på mine kurser eller i egenterapi/coaching hos mig ved at klikke her.

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Ønsker du forandring så invester i dig selv. Læs med her.