Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Drinks du bare MÅ prøve denne sommer!

Dette indhold er sponsoreret

Det er snart sommer, og det vil sige at det er tid til dele lækre sommerdrinks i godt selvskab. Hvad er dig og dine venner mest til? En lækker cocktail eller en stor fadøl? Det kan også være, at I ikke er til alkoholiske drikke, men blot vil nyde et dejligt glas soda- eller saftevand.  Det kan nemlig være lækkert med noget koldt at drikke, når de varmere grader byder frem, og her kan du nemlig læse mere om, hvilke sommerdrinks, som skal opleves under den kommende sommer.

Koldt og forfriskende 

Er du hverken til cocktails eller øl, så slå dig ned et sted i din have eller på terrassen med et lækkert glas vin. Det kan f.eks være en hvidvin produceret fra den franske region, Chablis. Denne vin har nemlig et tørt og frisk finish, og er helt perfekt til sommeren. Du kan også sagtens nyde en Chablis vin til frokost eller aftensmaden, da den også er perfekt egnet hertil. Hvis du til gengæld også er til cocktails, så kan det anbefales, at du prøver en Sangria drink, med hvidvin. Her kan du blande lidt Chablis vin ned i din drink, og så har du netop skabt en hvid Sangria, eller som man også kalder det, Sangria Blanco. Derefter kan du toppe den med lidt forskelligt grønt, som f.eks mynte, agurk eller lime, det er helt op til dig. 

‘’Gør det selv’’- drink

Du kan også sagtens selv mixe og matche nogle drikkevarer sammen. Det kan være ved at blande diverse spiritusser med noget juice, sodavand eller saftevand. Det er helt op til dig, og du kan slå dig løs med de drikkevarer, som du foretrækker. Så hold dig ikke tilbage, og udforsk smagsløgene, det kan trods alt være, at du opfinder en helt ny drink – hvem ved!

Relaterede artikler efter områdeDrinks du bare MÅ prøve denne sommer!