Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Dit fysiske helbred har stor indflydelse på dit mentale helbred

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Krop og sind hænger utrolig tæt sammen, og hvis der ikke er styr på det ene, kommer det til at gå ud over det andet. Læs med her for at se hvordan du kan rette op på dit fysiske helbred på forskellige måder og dermed (forhåbentlig) få et bedre mentalt helbred. 

Sørg for at få en god søvn

En god nattesøvn er nødvendigt, hvis vi gerne vil føle os friske og udhvilede dagen efter. Vores dage er som regel stressede nok i forvejen, uden at vi også skal døje med et tungt hoved og en træt krop. 

Du kan prøve at forbedre din egen søvn ved at lave din døgnrytme om eller for eksempel ved at sørge for, at du har mørklægningsgardiner i soveværelset. Du kan også prøve at holde dig fra alle skærme, før du lægger dig til at sove om aftenen. Prøv i stedet for at finde en bog frem som du kan ligge og læse lidt i, før du lægger dig til at sove. Dette simple trick hjælper for rigtig mange, og det er muligt, at dine søvnproblemer kan gå helt væk ved dette. 

Hvis du stadigvæk oplever søvnproblemer, selvom du har rettet op på disse ting, så kan du prøve at læse lidt mere om de positive virkninger ved Tryptofan. Mange danskere, som lider af søvnproblemer, er begyndt at benytte sig af dette middel til bedre at falde i søvn om aftenen. Måske det også vil kunne hjælpe dig? Du kan ikke vide det før du har prøvet det. 

Prøv at tage en snak med din læge eller snakke med ekspedienterne nede i naturhelsekostbutik. Der er ofte massevis af hjælpemidler, som du kan benytte dig af til at opnå en bedre søvn om natten. 

Få styr på maven

Hvis vi går og har ondt i maven eller hele tiden skal rende på toilettet, så er det ikke noget under, at vi går og er i dårligt humør. Prøv at smutte til lægen og tage en snak med ham eller hende om dine problemer. Der er ingen grund til at føle skam over, at man for eksempel ofte skal rende på toilettet i løbet af en dag. Din læge er der for at hjælpe dig og vil såmænd gerne høre om dine problemer. 

Hvis du ikke tænker, at det er nogle voldsomme helbredsmæssige problemer der ligger bag dine maveproblemer, kan du også prøve læse mere om mælkesyrebakterier. Det er muligt at forøge dette i din krop gennem for eksempel den rette kost eller supplementer. Mælkesyrebakterier er utroligt vigtige for, at der er ro i maven, og at vi for eksempel ikke skal bruge for meget tid med at rende på toilettet hele tiden. 

Relaterede artikler efter områdeDit fysiske helbred har stor indflydelse på dit mentale helbred