Kærlighed uden kamp - for kvinder

Din værdi som kvinde i kærlighedslivet

Blog forfatter

Din værdi som kvinde:

 

Jeg hjælper kvinder med at eje deres værdi som kvinde, ved at give slip på den tilpasning, nedtoning af deres kraft og de selvfordømmende overbevisninger, som vi kan tage på os som et resultat af især:

- Ikke at blive set og mødt som den vi er, i vores opvækst

- At have været udsat for toksiske og utrygge kærlighedsrelationer

- Rolleforventningerne til kvinden, skabt op gennem vores udvikling - kollektivt, samfundsmæssigt (som ofte er en af de største kilder til skyld, behovsundertrykkelse og følelsen af forkerthed" som kvinde).

 

Denne tilpasning og tvivl på vores dybeste styrker, essens og behov, udspiller sig meget ofte for kvinder i deres kærlighedsliv, hvor mange kvinder oplever en kamp for at få kærlighed og/eller som en dyb tvivl på, hvordan hun får det hun ønsker, fra en mand hun (faktisk) ønsker.

I forhold til kvindens/dit kærlighedsliv, lærer jeg dig at komme tilbage til at føle dig værdifuld og "rigtig" i kærlighedslivet - og med at kunne mærke og markere dine behov, grænser og ønsker. (På en smuk, autentisk og udramatisk måde).

Jeg lærer dig også, hvordan du giver slip på bagage fra toksiske og drænende forhold - så du kan foretage selvunderstøttende valg i kærligheden og livet - og ikke sidde fast i mønstre, der sender dig (gentagent) ud i dysfunktionelle og usunde forhold.

 

Mit arbejde med dig i dine kærlighedsrelationer, er for dig som gerne vil:

 - turde blive en autentisk, stærk, smuk og "magnetisk" udgave af dig selv - som ved hvornår en mand er rigtig for dig 

-  Lære hvordan både du og han får eller skaber en kærlighedsrelation, hvor der er respekt og plads til både dig, som det feminine element og ham, som det maskuline element - og hvordan du i den forbindelse kan  "vække" mandens maskuline commitment tildig, gennem sin feminine energi, udstråling og kommunikationsevne.

Dig, som måske også har brug for at blive afklaret omkring:

  • Har han potentiale til at være/blive en værdig livspartner for mig? Og hvad kendetegner en god livspartner for mig?
  • Hvordan vender jeg et parforhold og en kommunikation, som driver os fra hinanden og dræner kærligheden?
  • Er min mand "En svær mand"? - måske med narcissistiske, dysfunktionelle eller utrygge personlighedstræk?
  • Dating - for den autentiske kvinde, der vil være "en hel funklende kvinde" i en relation med en mand med livspartner potentiale.
  • Ud af toksiske forhold - for kvinden, der vil ære sin egen værdi ved at give slip på emotionel bagage, der skaber usunde parforhold for hende.

Hvis du vil vide mere om toksiske, dysfunktionelle og narcissistiske forhold og partnere, kan du bl.a. lytte til lydfilen om dysfunktionelle og toksiske forhold øverst på siden her: 

http://www.awomansheart.dk/undervisningsseminarer/

 

Mine redskaber forvandler dit liv:

Du lærer hvordan du drager en mand mod dig og bliver uimodståelig i din kvindelighed.

Du lærer forskellen på maskulin og feminin energi, og hvordan du kan bruge det til at skabe balance i dit parforhold og i dit liv.

Og du lærer styrken i den feminine energi – og at ”se” alle de steder i dit liv, hvor du ubevidst har brugt maskuline væremåder, eller undertrykt din værdi som kvinde i dit parforhold (og dit liv) - men med resultater, der udebliver.

Og måske bedst af alt - du kommer så meget i kontakt med dig selv og får så meget indsigt  mænd og forhold, at du med sikkerhed i maven kan afgøre, hvornår en mand kan  møde dig i dine behov og længsler

 

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak på 23202116 eller over mail på helena@awomansheart.dk

 

Kærlige hilsner - Helena

__________________________

Helena Maria, ekspert i kvinden og den visdomsfulde kærlighedsrelation samt i feminine-maskuline dynamikker. Desuden dysfunktionelle/narcissistiske forhold samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Din værdi som kvinde i kærlighedslivet