Detox weekend med juice, yoga og meditation - med Sisse Siegumfeldt København Ø

04/05/2018 - 17:00

Detox-weekend med juice, yoga og meditation. Med Sisse Siegumfeldt d. 4-6.5

DKK 975,00

Weekenden 4-6/5 

Med Sisse Siegumfeldt

Har du lyst til at nulstille krop og sind og gå ind i sommeren med en let fornemmelse i maven og gode vaner? Denne tre-dages urban retreat med juice-faste giver dig mulighed for at starte på en frisk, rense ud, og mærke efter hvad kroppen egentlig har brug for.

Ofte ved vi udmærket hvilken kost der giver energi, styrker immunforsvaret, og holder os slanke og friske, men det kan alligevel være svært at holde sig til den. På detox-weekenden kigger vi på hvad der skal til af motivation for at vi giver os selv den omsorg en levende kost er.

Saftkure kan noget helt særligt, da de tilfører kroppen ren flydende grøntsagskraft. Vi drikker flere friskpressede juicer med ekstra udrensende egenskaber i løbet af weekenden, hvor der ikke indtages nogen fast føde eller andre drikkevarer end vand, urtethe og juice (med olie og proteinpulver tilsat). Du får 4 juicer om dagen, nogle ifm. undervisningen, andre laver du derhjemme udfra de udleverede opskrifter.

Programmet veksler mellem information og udveksling om juice og faste, en flydende og varmende yogapraksis, meditation omkring emner som motivation, egenomsorg og sundhed, og langsom, hvilende og opladende yogapraksis.

Du bestemmer selv om du vil bruge weekenden som startskud på en længere udrensning, eller blot som en pause for dit fordøjelsessystem.  For at modvirke udrensningsgener kan det være en god ide at trappe ned i tre dage før især mht. kaffe, kød og sukker. Det er også en rigtig god ide ikke at lægge særlig mange planer for denne weekend.

Sisse har interesseret sig for kost siden tenageårene og har prøvet et utal af kure og forskellige måder at spise på. Hun har desuden haft et nært forhold til både blender og juicepresser siden sin tid som cocktailbartender i New York i halvfemserne. Hun er udogmatisk og sund fornuft-orienteret omkring kost og mener at det at spise skal være en nydelse, også når du faster. Du kan deltage uanset hvilken kostretning du bekender dig til  Læs mere om Sisse Siegumfeldt på www.blaahimmelyoga.dk under Lærere.

PRIS: 975,- kr. inkl. juiceforplejning, 8 timers undervisning og opskrifter på de juicer vi får.

PROGRAM:

Før detox-weekenden får du en indkøbsliste tilsendt, så du kan købe ind på forhånd hvis du ønsker.

Fredag d. 4. maj, kl. 17:00-19:00 : Juicefasten begynder. Vi snakker om grøntsagssafternes egenskaber og hvad man kan forvente ifm. juicefaste. Du får opskrifter med hjem til de juicer du skal lave hjemme. Herefter en times yoga, med dybe stræk, åndedrætsøvelser og drejninger for at sætte gang i udrensningen. Vi slutter af med en lækker juice.

Lørdag d. 5. maj kl. 10.30-13.30: Vi starter med en juice og en snak om hvordan det går. Herefter selv-massage, fodbad og andre udrensende aktiviteter. Meditation om din motivation. Yoga de sidste ca. 2 timer. Vi slutter af med endnu en juice.

Søndag d. 6. maj kl. 12.30-15.30: Vi starter med en juice og en snak om hvordan det går. Herefter selv-massage, fodbad og andre udrensende aktiviteter. Meditation om din motivation. Yoga de sidste ca. 2 timer. Vi slutter af med endnu en juice.

STED: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/detox-weekend-med-yoga-og-juice-sisse-siegumfeldt/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Detox weekend med juice, yoga og meditation - med Sisse Siegumfeldt København Ø Blå himmel Yoga