Detox & Twist - et brusebad for krop og sind, Østerbro

04/11/2017 - 13:00

Detox & Twist - et brusebad for krop og sind

 
Med Ditte Parby

Gør dit immunforsvar klar til vinterens udfordringer med denne udrensende workshop, hvor vi med rotationer og twists giver kroppen et indre, forfriskende brusebad. 

Når vi i yoga laver øvelser, hvor vi twister og roterer, så stimuleres muskler, sener, bindevæv og indre organer til at afgive affaldsstoffer, som har det med at trætte og tynge os. Du ved, hvordan en karklud bliver, når den i dagevis får lov til at ligge våd i vasken uden at blive vredet... Det samme sker med kroppen, hvis den ikke får sig nogle sunde, livgivende twists i blandt. Stillestående vand er aldrig godt, og i yoga vækker vi derfor livet og gennemstrømningen i kroppen ved at bevæge den i alle retninger fra inderst til yderst. 

Yoga med twists virker stimulerende og befriende på krop og sind. Lever og nyre bliver masseret indefra og drejningerne frigør åndedrættet, så du ånder i bund og øger åndedrættets udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskiftet og fordøjelsen, og huden stråler efter denne form for yoga! På et dybere plan løsner dybe drejninger op for gamle blokeringer, og gør dig i stand til at give slip på det du ikke længere har brug for. 

Alle kan deltage, og Ditte vil søge for, at alle elever får udbytte og effekt af workshoppen, uanset om man er helt ny til yoga eller ganske erfaren. Det bliver varmt, måske lidt hårdt, men rigtig skønt og forløsende undervejs - og vi slutter selvfølgelig af med en lang, dejlig afspænding, hvor vi rigtig kan høste frugten af arbejdet. 

 

TID: Lørdag d. 4. november, kl 13.00-15.30

PRIS: 275,- kr. eller 4 klip

 

TILMELDING og mere information:

http://www.blaahimmelyoga.dk/detoxtwist

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Detox & Twist - et brusebad for krop og sind