Psykoterapeut København Katrine Boeck

Det skjulte svigt og konsekvenserne - gratis webinar (eller online kursus)

18/08/2020 - 18:30

 

Det skjulte omsorgssvigt kan til tider være det værste. I min praksis ser jeg børnene som store, hvor de døjer med at definere sig som personer, fordi man på overfladen er ressourcestærk, har en karriere, og således er med i samfundet, men hvor noget halter inden i følelsesmæssigt. Mærkeligt - fordi man typisk også har en forholdsvis god familie, der ikke udøver synlige omsorgssvigt.

Men langsomt går glansbilledet fra hinanden i takt med, at de lærer at tage deres oplevelser af svigt alvorligt. Her begynder de at få bevidsthed om, hvor traumatiserede de egentlig er, og hvorfor de kæmper med at føle sig anderledes og ramte følelsesmæssigt. Det kan være følelser af skam og forkerthed, lavt selvværd, usikkerhed, angst, tristhed, vrede, selvhad m.m.

 

Gratis webinar i efteråret 2020

Der meldes konkrete datoer ud på følgende facebookside, så like siden og bliv informeret. Du kan også skrive en sms på 23206983 og skrive ´interesseret i webinar om svigt´. Så får du en sms om næste dato. 

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

 

Online kursus i efteråret 2020

Deltag i et forløb med andre, der også er/føler sig svigtet på et niveau, der ikke helt forstås eller anerkendes af omverden (eller dig selv), hvor du får mulighed for at lytte med - og for dem, der ønsker det, at komme på et mere personligt forløb, hvor I taler sammen og åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede. 

Struktur på kurset

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling. Herefter vil der være en online kursusaften om emnet. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen for at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Ønsker du ikke at deltage i online kursusaftenen, kan du blot få tilsendt materialet.

Pris 

3.150 kr.

 

4-6 personers gruppe i efteråret 2020 - mulighed for online gruppe

Kom og mød andre, der også kæmper denne kamp. Vi skal tegne og bruge kunstterapiens gode værktøjer, høre efter i vores kroppe, dele, græde, grine, skrive og glædes over vores nye bevidsthed, som vil bringe større autenticitet, flere grænser, værdighed, identitet og sprog for følelser og oplevelser med sig.

Vi er 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk, så det tunge åg ved at være svigtet på svært identificerbare måder, kan lettes, og skuldrene falde lidt ned, så livet OGSÅ kan nydes.

Struktur for gruppen

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Vi mødes enten online eller i KBH´s omegn, 2860 Søborg.

Pris 

4.275 kr.

 

 

Er du interesseret i kurset eller gruppen, så skriv til mig på katbo@coachcare.dk eller send en sms på tlf 23 20 69 83.

Du kan se mere om mig og mine ydelser på facebook:

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

eller

coachcare.dk

 

Gruppe, samtaler, webinar og kursus varetages af psykoterapeut MPF Katrine Boeck. Mere info om gruppeleder her.

Klik her, hvis du vil følge mig på facebook.

 

Mere info om svigt:

https://coachcare.dk/svigt-psykoterapi-psykoterapeut-koebenhavn-lyngby-n...

 

 

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Det skjulte svigt og konsekvenserne - - gratis webinar (eller online kursus)