Psykoterapeut København Katrine Boeck

Det skjulte svigt og konsekvenserne

17/12/2019 - 18:30

Det skjulte svigt kan til tider være det værste. I min praksis ser jeg børnene som store, hvor de døjer med at definere sig som personer, fordi man på overfladen er ressourcestærk, har en karriere, og således er med i samfundet, men hvor noget halter inden i følelsesmæssigt. Mærkeligt - fordi man har typisk også en forholdsvis god familie, der ikke udøver synlige omsorgssvigt.

Men langsomt går glansbilledet fra hinanden i takt med, at de lærer at tage deres oplevelser af svigt alvorligt. Her begynder de at få bevidsthed om, hvor traumatiserede de egentlig er, og hvorfor de kæmper med at føle sig anderledes og ramte følelsesmæssigt. Det kan være følelser af skam og forkerthed, lavt selvværd, usikkerhed, angst, tristhed, vrede, selvhad m.m.

Kom og mød andre, der også kæmper denne kamp. Vi skal tegne og bruge kunstterapiens gode værktøjer, høre efter i vores kroppe, dele, græde, grine, skrive og glædes over vores nye bevidsthed, som vil bringe større autenticitet, flere grænser, værdighed, identitet og sprog for følelser og oplevelser med sig.

Vi er 3-4 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk, så det tunge åg ved at være svigtet på svært identificerbare måder, kan lettes, og skuldrene falde lidt ned, så livet OGSÅ kan nydes.

 

Struktur

Vi starter med to 1:1 samtaler a 45 -60 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling. Herefter mødes gruppen en enkelt gang. Vi afslutter med en tredje 1:1 samtale på telefonen.

Vi mødes enten via webinar eller i KBH´s omegn, 2860 Søborg.

Du kan se mere på facebook:

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

Her kan du se mere om, hvordan du tilmelder dig, eller skrive med psykoterapeut Katrine Boeck, der leder gruppedagen/webinaret, og afholder samtalerne med dig på telefon.

Her kan du også se pris, samt datoer for grupper/webinarer.

 

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Det skjulte svigt og konsekvenserne