Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Det skal du gøre inden du skriver din ansøgning

Dette indhold er sponsoreret

Kender du også det- at du sætter dig foran computeren og skal til at skrive din ansøgning, men du kan simpelthen ikke få noget ned på papir? Hvis man ikke har skrevet særlig mange ansøgninger i sit liv, så kan det være rigtig svært. Der er mange nyuddannede, som har rigtig svært ved at skrive deres ansøgning, når de skal til at lede efter arbejde. Og det er der en god grund til. Der er nemlig ikke nogen, der lærer dig, hvordan du skriver en god ansøgning, og hvad du skal have med i en god ansøgning. Man har ikke lige et fag på skemaet, der hedder ‘den gode ansøgning’. Heldigvis så har vi her lavet en guide til dig, som kan hjælpe dig i gang med at skrive din ansøgning. Og hvis du vil læse mere om, hvordan man skriver en god ansøgning, så kan du læse mere om det på https://jobido.io/da/ansoegning/guide-ansoegning/.

Hvad vil du gerne

Inden du sætter dig ned og skriver en ansøgning, så er det vigtigt, at du selv er helt klar over, hvad du gerne vil. Hvis man er nyuddannet, så er det nemlig ikke altid nemt at gennemskue, hvilke jobs som man egentlig gerne vil have, og som der passer til det, man gerne vil. Derfor kan det være en god ide at spørge sig selv: hvilke arbejdsopgaver vil jeg gerne have? Hvilke brancher kunne jeg god tænke mig at arbejde i? Vil jeg gerne arbejde i et formelt eller uformelt arbejdsmiljø? Hvis man ikke får spurgt sig selv om disse spørgsmål, så kan man nemlig nemt komme til at søge jobs, som man i virkeligheden ikke vil have, og i værste ende få et job, man ikke kan lide. 

Undersøg virksomheden

Det kan ikke blive understreget ofte nok, hvor vigtigt det er at sætte sig ind i den virksomhed, som du søger et job hos. De fleste folk der ansætter folk i diverse virksomheder vil være enig i, at de ikke er interesseret i at få den samme ansøgning, som du har sendt til mange andre virksomheder. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i virksomhedens værdier, arbejdsmiljø, og hvad de netop søger, og at du derefter skriver din ansøgning ud fra det. På den måde viser du nemlig, at du har sat dig ind i virksomheden, og hvad lige netop de søger, og det er meget vigtigt at have med i sin ansøgning. 

 

Relaterede artikler efter områdeDet skal du gøre inden du skriver din ansøgning