Det sensitive potentiale - gruppeforløb i København

29/01/2019 - 18:00

Søger du redskaber og strategier, der hjælper dig til at se styrken ved din særlige sensitivitet og at få mest muligt ud af potentialet? Vil du lære at bruge din plastiske hjerne og nervesystem optimalt? - og har du brug for teknikker, der styrker dig - i stedet for at udfordre dig- når livet er svært? 

Så få viden, indsigt og nye teknikker til at styrke dit sensitive potentiale. 

Gruppe med 8 mødegange af 2 timers varighed. Ved Martin August, psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Forfatter til bøgerne 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke' og 'Sensitive børn og voksne'. 

Gennem de otte møder i gruppen vil du lære nye teknikker til at give dig en større modstandskraft, en dybere ro og et mere positivt følelsesliv. Gruppen vil give dig frirum til forståelse og udvikling af dit sensitive potentiale. 

Gruppen henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med effektive "værktøjer" til stressreduktion, følelsesregulering og øget modstandskraft. Du kan deltage, hvis du ønsker et rigere liv med mere kvalitet og nærvær i hverdagen og ønsker en bedre forståelse af dit sensitive potentiale. 
Deltagelse kræver ingen særlige kundskaber forud for gruppen. 

Gruppen starter tirsdag den 29. januar 2019 kl. 18 - 20 i vores hyggelige lokaler i Diakonissestiftelsens ejendom på Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg.
Efterfølgende datoer: 19.2, 12.3 , 2.4, 30.4, 21.5, 11.6 og 27.8 2019

Pris: 3900 kr. 
Nedsat pris til studerende, pensionister og ledige: 3400 kr.

Du kan læse mere om Det sensitive potentiale - gruppeforløb og tilmelde dig på vores hjemmeside:

https://sensitiv.dk/det-sensitive-potentiale-gruppe/

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Det sensitive potentiale - gruppeforløb i København. Læs mere