Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Det meningsfulde liv med hus og have

Dette indhold er sponsoreret

Det er vigtigt at føle at der er en mening med det hele. En mening, som manifesterer sig som en ro i sjælen. En følelse af at det er vigtigt at netop du er her. At du er en vigtig del af andres liv, og spiller en rolle. Vi føler det med vores børn, når de er små. En dyb, glædelig følelse af mening, der strømmer igennem os. Og som gør at vi virkelig føler at der er noget at leve for. Man kan også få den følelse, når man har slået sig ned med familien i et dejligt hus med have.

Det giver mening, at børnene har noget græs, de kan lege på. Og det giver mening at have gode naboer, som har interesser tilfælles med en. Det giver mening at købe et bordebænkesæt, så hele familien kan sidde ude og spise sammen om sommeren, når vejret er dejligt. Der er ikke noget, der tømrer familien sammen som et bordebænkesæt. Det er lidt ligesom en lille båd eller et skib, vi alle sidder på. Hele familien, som én enhed, midt i det grønne.

Fred med naturen

Det giver også mening at sortere sit affald, så naturen ikke skal lide under vores efterladte plastik og papir. At fordele affaldet i forskellige sorteringsspande er meningsfuldt, fordi man føler at man indgår i et kredsløb med vores natur. At forsøge at skabe sammenhæng imellem natur og menneske, føles faktisk rigtigt meningsfuldt.

Man får noget tilbage, når man forsøger at få hverdagen til at give mening for sig selv og andre. Man begynder at føle sig som del af et fællesskab, som er større end én selv. Og det er så vigtigt at forstå netop dette, hvis man skal have et meningsfuldt liv. At man ikke er alene om at være centrum i universet. Alle betyder noget og har en betydning for det store fællesskab. Fællesskabet i familien, og fællesskabet i vores samfund. Fællesskabet med dyrene, med planterne, med hele vores dejlige planet.

Den dybe kerne

Bag alt dette, vil man opdage at det rigtigt meget handler om respekt og kærlighed. Og det er vel noget af det vigtigste overhovedet for både mennesker og natur. Det er kærligheden, der holder sammen på familien, til syvende og sidst. Og det er respekten, der gør, at vi kan lave i fred og fordragelighed med vores naboer.

At sidde der, en aften om sommeren, og nyde synet af familien, der hygger sig i det flotte bordebænkesæt. At vide, at plastik er sorteret fra papir, så naturen ikke skal lide. At have fået en god snak med sin nabo. Det er da virkelig noget, der giver livet mening. Det er en daglig glæde.

 

Relaterede artikler efter områdeDet meningsfulde liv med hus og have