Det drejer sig om dig - Twist og Detox Yoga med Ditte Parby

25/05/2019 - 13:00

Giv krop og sind en forårsrengøring med denne udrensende workshop, hvor vi med livgivende rotationer og twists giver kroppen et indre, forfriskende brusebad.
Når vi i yoga laver øvelser, hvor vi twister og roterer, så stimuleres muskler, sener, bindevæv og indre organer til at afgive affaldsstoffer, som har det med at trætte og tynge os. Stillestående vand er aldrig godt, og i yoga vækker vi derfor livet og gennemstrømningen i kroppen ved at bevæge den i alle retninger fra inderst til yderst.

Yoga med twists virker stimulerende og befriende på krop og sind. Lever og nyrer bliver masseret indefra og drejningerne frigør åndedrættet, så du ånder i bund og øger åndedrættets udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskiftet og fordøjelsen, og huden stråler efter denne form for yoga! På et dybere plan løsner dybe drejninger op for gamle blokeringer, og gør dig i stand til at give slip på det du ikke længere har brug for.

Alle kan deltage, og Ditte vil søge for, at alle elever får udbytte og effekt af workshoppen, uanset om man er helt ny til yoga eller ganske erfaren. Det bliver varmt, måske lidt hårdt, men rigtig skønt og forløsende undervejs – og vi slutter selvfølgelig af med en lang, dejlig afspænding, hvor vi rigtig kan høste frugten af arbejdet.

Yogalærer Ditte Parby vil med nærvær, smil og grundighed præsentere dig for yogaen på en tryg, varm og uhøjtidelig facon, og hun vil guide dig sikkert igennem teknikken og grundprincipperne bag yoga.

TID: Lørdag d. 25.  maj kl. 13.00-15.30

PRIS: 300,- eller 4 klip.

STED: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/det-drejer-sig-om-dig-med-ditte-parby-d-25-5/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Det drejer sig om dig - Twist og Detox Yoga med Ditte Parby udrensende yoga blå himmel Yoga østerbro