Destination lykkelig here I come

Kender du sætningen; hvis bare….. så ville jeg være lykkelig? Eller hvis bare…… så bliver alt godt! Hvis bare jeg tjente mere, hvis bare jeg var tynd, hvis bare jeg ik var genert, hvis bare jeg havde råd til en bil, hvis bare jeg var perfekt; så ville alt være godt. Så lad mig være direkte nu; destination lykkelig findes ikke der hvor du ikke er!!! Eller sagt på en anden måde; destination lykkelig findes ikke uden for dig, men inden i dig. Du kan altså ikke rejse derhen. Det positive er, at glæden kan komme ved at stoppe op, være nærværende, mærke efter og nyde livet som det er lige nu og her. At turde stoppe op og forbinde sig til accepten af øjeblikket, præcis som det er.

Vi er tilbøjlige til at fokusere på afstanden af hvordan vi har det nu og hvordan vi gerne vil have det, eller hvordan vi synes det burde være. Og det er her ubehaget opstår. Negative tanker opstår når vi ønsker tingene skal være anderledes her og nu. Det ønske får os til at forfølge vores tanker. Vi ender med altid at være på vej, på vej mod det vi tror vil gøre os lykkelige.

Det er blevet forsket meget i hvordan man bliver lykkelig og hvad lykke egentlig er. For mange er ægte lykke forbundet med oplevelsen af at føle indre ro - altså en slags tryghed om at alt er okay. Denne indre ro er den store kontrast til alle vores tanker. Vi tænker automatisk og helt naturlig mange tanker, faktisk omkring 64.000 tanker i døgnet - det er nærmest en maskine der køre med turbo motor!

Vi kan ikke blive alle disse tanker kvit, men vi kan skabe mere positive tanker eller vi kan skabe "luft" mellem tankerne. Forskning viser at meditation er den bedste vej til at skabe ro i sindet og her kommer samtidig muligheden for at opdage at destination lykkelig findes inde i dig.

Jeg hørte engang en sige; hvorfor klage over at du ikke kan gå på en dyr resturant og spise, når du bare kan lukke øjnene og forstille dig at du er der - gennemleve hele senariet i din fantasiske fantasi.

For at finde ægte lykke og den indre ro, må du derfor se ind i dig selv, men det er måske også den smukkeste og mest spændende rejse du nogensinde kan tage på….

Destination lykkelig here I come….

www.vision8.dk

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Destination lykkelig here I come