Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Derfor kan du finde lykken i at male

Dette indhold er sponsoreret

De fleste kender nok til en stresset hverdag. Dels på jobbet, men også ligeså meget på hjemmefronten. På jobbet vokser bunken med arbejdsopgaver, og derhjemme skal der gøres rent, købes ind, laves mad og madpakker, børnene køres til og fra skole, til og fra fritidsaktiviteterne osv.

Listen over opgaver er lang. Man kan blive helt udmattet, miste overblikket og føle sig voldsom stresset over de mange opgaver. Og hermed komme i risiko for at gå ned med flaget, hvis man ikke passer på sig selv, og får et frirum hurtigst muligt. Det kan være individuelt, hvad der er et frirum.

Men kreative sysler generelt, har en positiv indvirkning på helbredet. For eksempel er der evidens for, at et malerkursus kan have en positiv indvirken på dit velbefindende.

Terapi at male

Der er ikke noget nyt i, at det har en afstressende og terapeutisk virkning, at bruge det at male som terapi. Eller i det hele taget bare fordybe sig i et kreativt projekt. Det kan også være håndarbejde, som er blevet mere og mere populært de senere år. Du kan også dyrke yoga, eller at tage ud i naturen, og tage fotos.

Når man maler eller bare laver et eller andet med hænderne, producerer hjernen dopamin. Dopamin er et af de hormoner, som hjernen frigiver, når vi gør noget, som vi er glade for eller stolte af. Det er hjernens måde, at belønne os på og gøre os lykkelige. Så ja, derfor kan du faktisk finde lykken i at male.

Eller også lave noget helt andet. Bare det at få dit helt eget frirum til at dyrke en eller anden form for hobby er nok. Hos WeTeach.dk, for eksempel, kan du finde et utal af muligheder for at få udviklet din kreativitet.

Antistress malebog

At have en hobby er noget, som alle kan have glæde af. Store som små. Find ud af, hvad der inspirerer dig, og hvad der kunne gøre dig glad, og samtidig give dig et frirum i en stresset hverdag.

Er du ikke til store armbevægelser og store lærreder, kan mindre også sagtens gøre det. De senere år er der kommet et nyt hobbytiltag for voksne på markedet. Nemlig en voksenmalebog. Også kaldet en antistress malebog. Faktisk er det noget, som psykologer anbefaler, da det har en afstressende effekt på sindet.

Det er en relativ tilgængelig hobby for de fleste. Det eneste du skal gøre er, at investere i en malebog og nogle farveblyanter, og så er du kørende. Fordyb dig i din malebog, lad roen falde over dig. Og nyd det.

Relaterede artikler efter områdeDerfor kan du finde lykken i at male