Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Derfor er det vigtigt at holde ferie

30% af danskerne prioriterer ikke at holde ferie, hvilket er en skam, da der er en masse fordele ved at holde ferie i hvert fald én gang om året. I denne artikel vil vi præsentere 5 årsager til, at det er supervigtigt for dig at holde ferie.

Den vigtigste kilde afstresning
En god lang ferie er den vigtigste kilde til afstresning, og er den første og vigtigste grund til at tage et afbræk fra hverdagen og holde ferie er en fordelagtig ide. Det er vigtigt, at du giver dig selv en chance for at lade dine batterier helt op, så du er klar til at starte på arbejde igen. Et batteri er en meget god visuel metafor, for hvad der sker i din krop, hvis du ikke holder ferie. Hvis du ikke holder ferie, vil batteriet miste batteri, og på et tidspunkt ramme nul, når alting er blevet for meget. Hvis du holder dine ferie, kan du få batteriet op på 100% og du har derfor helt fornyet energi til at takle de udfordringer, der opstår på arbejdspladsen.

Vedligeholde det gode fællesskab
Den anden grund til at det er supervigtigt at holde sin ferie, er at man vedligeholder det gode fællesskab i familien. Det kan være svært at pleje sit familiefællesskab, når alle i familien har travlt med deres individuelle liv. En ferie kan derfor være et godt samlingspunkt for hele familien, hvor kvalitetstiden virkelig bliver værdsat.

Nye input
Vores hjerne kan rigtig godt lide rutiner og vaner. Det gør os effektive og meget trygge, men på den anden side kan rutiner også gøre, at vi kommer til at kede os enormt meget. Du vækker og stimulerer din hjerne, når du tager på ferie, oplever nye ting, sanser nye smage og dufte. Det fremmer derfor din nytænkning, du frigiver lykkestoffer, så kan vare i langt tid frem.

En ferie behøver ikke være udenlands
Det er ikke bevist, at en ferie SKAL være udenlands for, at man virkelig kan få gavn af alle disse fordele, der er ved at holde ferie engang imellem. Du kan derfor sagtens finde nogle ferieboliger i Danmark, som du synes er lækre og får dig til at slappe af. Det kan være ligeså effektivt i forsøget på at koble lidt af fra hverdagen. Et sommerhus eller en feriebolig er også mere isoleret, og danner derfor de bedste rammer for en rolig og fredelig atmosfære.

Forhåbentligt kunne du bruge disse få tips til at blive overbevist om, at du trænger til ferie. Når man har arbejdet hård og længe, er kun fortjent, at man giver sig selv en belønning og tager på ferie med dem, som man holder af.
Hvis du mangler ferietøj, kan du med fordel tjekke Haus Frau ud, da de har det lækreste kvalitetstøj, ligegyldigt om du skal på skiferie eller på en charterrejse.

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Derfor er det vigtigt at holde ferie