Psykoterapeut Lisbeth Nuka Pedersen København og Kalundborg

Depression terapi København og Kalundborg

Blog forfatter

Terapi ved Depression i København og Kalundborg ved Psykoterapeut Lisbeth Nuka Pedersen

Depression eller depressive tanker kan vise sig sådan:

Når du har depression eller depressive tanker får du ikke gjort noget ved tingene. Alt hober sig op. Du mangler lyst og drivkraft til at gå i gang. Du ligger på sofaen. Måske du sover meget, du ikke kan sove, eller du kan have drømme, der gør dig urolig.

Du kan ikke finde energi og initiativ til at gøre ting eller kontakte mennesker. Enkle og små opgaver føles alt for store eller umulige at overkomme. Alting går langsommere end før. Du føler, at du er hægtet af livet og gået i stå.

Du føler dig tung, trist og modløs. Du isolerer dig, mangler lyst og glæde, kan ikke trække dig selv op.

Du er utryg og usikker, gider ikke tale med eller møde mennesker, og tør måske ikke være alene selvom det er det eneste, du orker. Tegn på angst kan forekomme.

Fremtiden har du ikke lyst til at tænke på, det er ligesom, du er gået i sort og ikke kan se dig ud af mørket. Du er ved at give op.

Tankerne kører i ring, de er uklare. Følelserne er låst fast, og kroppen gider ikke. Måske du også er irriteret eller bange for, hvad der skal ske med dig eller dine kære. Du er plaget af dårlig samvittighed over for dem og i det hele taget over ikke rigtigt at formå noget.

Du føler dig forkert og til besvær, spekulerer på hvad der er i vejen med dig, dit selvværd er i bund. Du bebrejder dig selv, at du har det skidt og synes, at du bør tage dig sammen.

Du tænker på døden, kan føle at det er den bedste udvej og har måske selvmordstanker.

Måske du genkender nogle af eksemplerne. Depression kan have forskellige lag og sværhedsgrader.

Depressionsterapi hos Psykoterapeut MPF Lisbeth Nuka Pedersen :

Vi vil snakke om det, der optager dig. Finde ord der passer på din situation og finde nye handlemuligheder og værktøjer, der er skræddersyede til dig, og som du kan bruge i din dagligdag. Vi vil bygge videre på dine ressourcer og dine særlige talenter. Du vil nok blive overrasket over, alt det du allerede kan og rummer - og at det også er værd at bygge videre på. Der kan være en vej ud af depression for dig!

Samtaleterapi, kropsterapi og metoder fra chok- traumeterapi er de metoder, jeg bruger mest. Læs mere her www.lisbethnuka.dk

Ring nu på  4089 3616

skriv til mig  mail@lisbethnuka.dk

__________________________

Psykoterapeut og Parterapeut Lisbeth Nuka Pedersen København og Kalundborg
Læs mere på http://lisbethnuka.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Depression - få hjælp af Psykoterapeut i Kbh og Kalundborg