Selvværdsvejleder Emilie Krogh

Depression og angst

Blog forfatter

Depression og angst kan synes bare at opstå ud af det blå uden nogen grund. Der gemmer sig dog altid en eller flere gode grunde til, at man bliver ramt af depression og angst. jeg er selvværdsvejleder og har en baggrund som sygeplejersker og gennem terapi hos mig kan du få redskaber til et lykkeligere liv med selvkærlighed og glæde.   

Tilstanden kan være total lammende og derfor kræve medicinsk behandling med antidepressiv medicin også kaldt "lykkepiller". Ved svære depressioner skal man altid konsultere sin læge, så man udelukker andre sygdomme og får stillet den rigtige diagnose.

Depression og angst kan også være mere skjulte. Her "fungerer du" måske i hverdagen, men har mistet din gejst og glæde ved de ting, du tidliegere har fundet glæde i. Måske er du blevet mere kortluntet især overfor dine nærmeste, hvilket gør, at du føler dig endnu mere uduelig og måske endda som et dårligt menneske. Disse negative tanker er ren benzin på bålet til, at du kører dig selv endnu mere ned og får det endnu dårligere. Den nedadgående spiral kan føles ganske umulig at slippe udad uden hjælp fra en professionel.    

Familie og venner kan være gode og fuldstændig uundværlige støtter, men har ofte ikke den nødvendige kompetence til at give den hjælp, der skal til. Nogle føler skam over at skulle erkende at have brug for professionel hjælp. Hvis du har det sådan, så husk på, hvad du ville råde en god ven i samme situation til at gøre. Jeg er ret sikker på, at du ikke ville holde dig tilbage med at vise omsorg, støtte og naturligvis opfordre ham/hende til at søge hjælp.    

Ved sessioner hos mig, vil du blive mødt med empati og hjerte. Jeg møder dig i din smerte og sammen finder vi frem til, hvor depressionen og angsten har sine rødder i dig. Ofte ligger det langt tilbage i fortiden. Oftest i barndommen, hvor begivenheder, der måske kan ligne bagateller i voksne rationelle øjne, har lagt kimen til, at du senere udvikler depression og angst.  

Jeg har hjulpet mange gennem processen og har selv lidt af både depression og angst, så jeg ved, hvor ubeskriveligt svært, det er. Netop det, at jeg kender smerten, gør, at jeg formår at være i det med dig og kan samtdig vise dig, at du nok skal komme igennem. Jeg bruger på den måde indirekte min egen historie i mit arbejde og vejledning. Du kan være helt tryg hos mig. Du mødes med åbne arme. Jeg brænder for at hjælpe dig.   

Uanset, om du har valgt at takke ja eller nej til lykkepiller, så er du velkommen her hos mig. Depression og angst skal altid behandles via samtale terapi uanset, hvilke andre behandlinger, du også måtte vælge. Vi vil både se tilbage på din fortid og arbejde med konkrete værktøjer til brug i din hverdag.

Læs meget mere på min hjemmeside www.emiliekrogh.com 

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 26843804 for at få en fuldstændig uforpligtende snak om din situation og så du bedre kan beslutte dig for, om du vil booke en første session hos mig. Du finder mig i Birkerød tæt ved offentlig transport. Første session hos mig er ganske billig, så du har mulighed for lige at mærke efter, om jeg er den rette at tale med for dig.

 

__________________________

Emilie Krogh, Selvværdsvejleder
https://www.emiliekrogh.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
selvværd coach selvværdsvejleder København