Depression – terapi Aarhus

Blog forfatter

Depression – få terapi Aarhus – få hjælp til at finde vejen tilbage til livsglæden.

Læs mere om depression her.

Er du fortiden deprimeret? En depression kan være invaliderende. En ubehandlet depression vil påvirke dit helbred og velbefindende psykisk og fysisk og skade dit helbred betydeligt. Derfor er det vigtigt at få hjælp i tide.

Vi kan alle komme ud for stressfulde hændelser i løbet af livet. Der kan også kan indtræffe stress uden nogen identificerbar årsag. F.eks. ved sygdom, tab eller kriser i familien, parforholdet eller på arbejdet.

Depressioner har forskellige sværhedsgrader. Fælles for alle er, at det er en relativt varig tilstand af nedtrykthed, nedsat lyst, manglende interesse og en række medfølgende følelser som f.eks. modløshed, afmagt, tomhed, skyldfølelser, koncentrationsbesvær, nedsat hukommelse, ligegyldighed og nogle gange selvmordstanker. Ofte opleves det som at miste fodfæstet eller at være ved siden af en selv.

Depression kan være voldsomt og frustrerende – særligt hvis omgivelserne mangler forståelse for, hvorfor man intet kan. En svær depression vil fortsætte en nedadgående spiral, og systemet stresses endnu mere. Ofte går depression, stress og sorg hånd i hånd, og det kan også være det ene uden at være det andet.

Få rettidigt hjælp til at komme din depression til livs.

Min fornemmeste opgave er, at møde dig der hvor du er og har behov for. At støtte dig igennem din personlig udviklingsrejse, så du opnår en større bevidsthed, en indre og et fokus på dine udviklingspotentialer. En forbedret trivsel med forhøjet livskvalitet og livsglæde.

Formålet med psykoterapi er at støtte dig i at håndtere de belastninger, som du oplever, samt forstå de bagvedliggende årsager, og hvordan du kan håndtere det fremover. Du lærer at komme ud af den onde cirkel, der holder dig fast i depressive symptomer.

Jeg hedder Vivi Hinrichs, kandidat i pædagogisk psykologi og psykoterapeut med en solid terapeutisk erfaring. Jeg tilbyder et forløb i hjertet af Aarhus city, også online, til en god pris med fleksible tider. 

__________________________

Vivi Hinrich
Psykologi Århus
https://psykologipsykiatri.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Depression – få terapi Aarhus. Læs mere