Lykken er fleksibel - fleksible kvinder er lykkeligst - hvad er du?

Lykken er fleksibel, fleksibilitet er lykken

HVAD sker der med det store kontrolbehov mange kvinder udviser, som ofte udmunder sig i følgende (usande) påstand "hvis jeg ikke gør det, bliver det ikke gjort!" 

Jeg taler af bitter erfaring - been there, done that - never do it again! Lad os gå helt tilbage til begyndelsen! Vi er skabt af 70 % vand - som må siges at være det mest fleksible materiale, der findes. Det er en vigtig pointe at have i boghovedet, når vi vandrer ud i verden eller bare indenfor hjemmets fire vægge og tror at lykken ligger i at have styr på alt, kontrollere alt, gøre alt! Det strider imod hele vores organisme at rende rundt og tro at vi skal have kontrol for at være på den sikre side - det bliver vi kvinder ikke lykkelige af, bare fyldt med stress. So heeey - It's time to Loose up! 

Der ligger en stor udfordring, men tilsvarende udtalt tilfredstillelse i at give slip. Den kontrollerende kvinde OVERFUNGERER (når der eksempelvis er én der overfungerer i et parfhold, vil der nødvendigvis også være én der underfungerer!). Det er så formentlig ham, man på et tidspunkt begynder at skælde ud, fordi han ikke laver nok! Den fleksible kvinde FUNGERER - hun tager ansvar og kender forskel på sit og andres behov. Find ud af hvad du allerhelst vil bruge tid på, når du er hjemme og hvad du ikke vil bruge tid på. Meld det ud, uddeligér, outsource! Find det område, hvor du har sværest ved at give slip og så slip! se hvor det lander, se hvad der sker - måske kommer der hjælp fra en uventet kant.....hvis du har tålmodighed til at vente. 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Lykken er fleksibel - fleksible kvinder er lykkeligst - hvad er du? Læs mere