Afsløring - den Danske befolkning doper sig LYKKELIG

Så er det bevist – vi er IKKE verdens lykkeligste folk.
Cykelryttere, sportsfolk og nu også det Danske folk, er taget i doping.

OECD’s internationale lykkeagentur afslører: ”De danske førstepladser i international lykke skyldes omfattende misbrug af lykkefremmende midler. Derfor er Danmark blevet frataget titlen som verdens lykkeligste land med tilbagevirkende kraft. Danskernes imponerende lykkeniveau skyldes præstationsfremmende stoffer” viser grundig research.

Læs mere i denne interessante artikel  Omend den er fiktiv. Ja, det er rigtig nok Rokokoposten, der har skrevet artiklen skal man tage med et grand salt. Artiklerne er mere fiktive end sande. Men det ændre ikke den virkelighed, at vi i Danmark fylder os med lykkemedicin som aldrig før.

I maj måned skrev jeg en blog (og den er ikke fiktiv) her på levlykkeligt.dk, som netop omhandlede vores brug af lykkepiller, og manglende lyst til at stille os selv spørgsmålet ”Hvorfor”. Bloggen, som også blev tryk i Magasinet Psykologi, hed Lykken i en pille.

Læs bloggen her: Lykken i en pille


__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Nu skal man jo tage Rokokoposten med et gran salt (og en god portion humor).
Sakset fra deres forside:

"Om RokokoPosten
RokokoPostens nyheder er fiktive. Enhver lighed med personer – levende, døde eller bare meget sløje – er sandsynligvis tilsigtet."

Når det er sagt, er der ganske givet noget om snakken.

Venligst
Lykkepiller - en halv million danskere er dopet. Læs på Levlykkeligt