Thetahealing Helle Brinch

DeltaHealing - Healing fra 12. plan Snekkersten

08/12/2023 - 10:00

Alt er energi og alt er bevidsthed.

Vi kan være på et lavt bevidsthedsplan og vi kan - via meditative hjernebølger - slippe sindets begrænsende tanker og løfte os til "en højere energi" og et højere bevidsthedsplan.

DeltaHealing handler om at løfte bevidstheden og vores vibration. Det er healing i delta-hjernebølger, der skaber de mest vidunderlige sessioner, hvor klienten "løftes" til 12 plan og planerne derover, mens du - som udøver - blot er vidne. Det kan ikke være nemmere og heller ikke mere effektivt, da den universelle healing integreres bedre, da klienten er helt afslappet og modtagelig.

DeltaHealing flytter klienten til en anden vibration, end der hvor vores problemer blev skabt, og løser altså problemerne via en højere bevidsthed og en højere energi. Som Einstein udtalte: “No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.”

Videnskabelige studier viser at delta hjernebølgen er den mest regenerererende og healende hjernebølge. Fordele ved så dyb meditation og healing er en øget produktion af hormonerne DHEA (kaldes populært “ungdomshormonet”), melatonin, og HGH (regenererer kroppen), et reduceret niveau af kortisol, samt en stærkere forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed.

Det er almindelig kendt blandt guruer at delta hjernebølge-aktivitet øger forbindelsen mellem sind og sjæl.

Mine erfaringer med DeltaHealing er at klienterne kommer i bedre kontakt med dem selv og deres indre styrke og bliver mere integrerede efter en healing. Nogle kommer for at få healet en konkret ting, men healingen handler altid om at genskabe den oprindelige balance på et holistisk plan og bringe klienten til sit fulde potentiale. Præcis det der var den oprindelige hensigt med at ubalancen blev skabt i kroppen.

Du er naturligvis velkommen til at ringe for at høre mere om kurset på 22431717 og kan læser mere på dette link: https://www.hellebrinch.dk/uddannelse-og-kurser/deltahealing-fra-12-plan/

 

De allerbedste hilsner

 

Helle

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
DeltaHealing fra 12. plan Healing i deltahjernebølger