Er der virkelig ingen der kan se hvor dejlig jeg er?

Jeg har været på en rejse.

En rejse som på ingen måde er færdig, men som bliver ved og ved indtil den sidste side i min egen bog er skrevet og jeg bliver kaldt tilbage til min skaber.

Med mine snart 43 år på bagen er mit liv blevet bedre og bedre, desto ældre jeg bliver.               Jeg synes faktisk også det bliver nemmere.

Jeg har ikke de samme bekymringer som før, jeg trives, jeg nyder mit liv og alt hvad jeg har skabt.

Har det mon altid været sådan ???

Nej, på igen måde.

Jeg er vokset op med ikke være god nok og ikke passe ind. Ensomheden har været lammende og mine egne begrænsninger, havde jeg slået op som en usynligmur af beskyttelse rundt om min krop og sjæl. Jeg er også  vokset op med, at man kan ikke have tillid til andre mennesker og andre forventer et eller andet af en, og man finder først ud af hvad det er, når det er forsent. 

De tanker har jeg gjort op med for nogen år siden, for nogle siden valgte jeg har spede mine vinger ud igen, vende tilbage til min sjæls essens, mit kald.

Igennem smerte og vold mod mig selv, voksede mine sjæle hvisker op i mig, min inde gudinde, min styrke.

Derfor bliver jeg også så ked af det, når jeg kan se at piger og kvinder i alle aldre gentager hele hisorien som vores forfæder. Kvinder i milion tal igennem historien, som har mistet deres styrke og kraft.

Måske er kvinden fri i Danmark, måske kan hun træffe mange valg, skabe det liv hun gerne vil have. Men aligevel så græder min sjælehvisker i mig når jeg igennem mit arbejde er omgivet af kvinder som er faret vild og ikke kan finde deres indre essens, deres indre flamme. Som på ingen måde tror på sig selv, kritiserer sig selv og ikke kan elske 100 %.

For det at elske 100 %, alt og alle indebærer at elske sig selv ubegrænset, og her halter det nok for alvor for mange.

Jeg har ingen tal på hvor mange unge piger, kvinder, møder og bedstemødre som jeg snart har mødt, hvor selvhad, manglende kærlighed og troskab til sig selv er så ødelæggende og smittende at det forandrer verden omkring os og sætter os i en illiusion af tanker og magtesløshed.

Det smitter;

Dine tanker og alt det negative som du gør og siger til dig selv smitter som en virus breder de sig til dine 12 chakraer, dit nervesystem, ja selv ud i dine 12 DNA stringe.

Dine tanker er ikke uden styrke eller evner - de kan i værste fald begynde at lukke dit system ned.

Plus det inficerer din børne, mand og omgivelser.

Denne virus har gjort at vi er et system af mennesker, som ikke tror på vi er perfekte som vi er, at vi har fotjent det allerbedste som universet sender til os og vores lykke lægger helt der ude hvor den ikke kan ses.

Sanheden er;

At de små piger kopierer og gentager vores tanker og handlinger. så når de hører os kvinder tale dårligt om om selv eller andre, ja så er det det de lærer som en sandhed og tager til sig.

Når mor, søster eller de kvinder de møder, kritiserer sig selv - ja så speder de jo hårder ord, tanker og føelser sig ud til dine medsøstre.

På TV må man gerne sende uhyggelige nyheder, gerne vise vold og død, men to mennesker der elsker hinanden, uha, uha.

Det kommer også ind i vores system og bliver en sandhed der flyder ud som surdej i hele samfundet.

Det gode er, at jeg betragter sindet som en computer der har fået virus, det vil sige at den kan renses og gendannes på ny.

Det gode er også, at alle mennesker, til hver en tid kan tage ansvar og ændre deres tanker og udtalelser.

Det gode er, at vi er skabere i vores liv - og med flid og positive tanker, kan vi nå stjernerne og ændre fremtiden for hinanden her på jorden til det bedre.

Spørgsmålet er derfor ikke "Er der virkelig ingen der kan se hvor dejlig jeg er"?

Men

Jeg er dejlig og elsket, jeg lever i harmoni med alle der er omkring mig.

Jeg er en del af jorden og jorden er en del af mig, ja hele universet er.

Jeg er guds barn, skabt i guds billede. 

Det er så enkelt, meget enklere ind vi tror, selvom vi i årevis fået fortalt og troet det modsatte.

Kun vores tanker og handlinger kan skabe et dejligt samfund hvor alle er dejlige og perfekte bare ved at være til som de er.

Namaste 

Zalina 

 

 

 

 

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tanker og handlinger kan skabe et dejligt samfund. Læs mere