Mindfulness uddannelse Eve Bengta Lorenzen

Deepening Consciousness, Compassion & Joy på Refugium Smidstrup Strand

10/08/2023 - 13:52

Denne retræte er for dig der allerede har god erfaring med mindfulness, og ønsker at åbne endnu mere til en dybere styrke og åndelighed.

Det er en retræte hvor vi vil lytte og åbne til nogle af de store spørgsmål og muligheder. 

Med inspiration fra den kristne kontemplative tradition og gennem mindfulness baserede øvelser vil vi fordybe os og udforske vores inderste ressourcer.  Ressourcer som gennem en udvidende intelligens åbner til den glæde, der ønsker at fejre livet. I dette års retretræte vil vi have fokus på Livskraft!

 

Udover meditationer og kontemplationer, vil vi også benytte os af meditativ skrivning, så medbring notesbog, pen og gerne farver.

Den meditative skriveproces kombinerer uanstrengt disciplin med kreativitet og tilbyder os derved adgang til den viden, der normalt er skjult for os. 

Udenfor undervisningen vil der være stilhed, så vi kan forblive i en lyttende og fordybende proces.

Eve vil foruden sin store erfaring fra arbejdet med mindfulness og mindful compassion, også trække på sine erfaringer som forfatter.

Sidst på eftermiddagen, inden middagen vil der være mindful yoga. En blid og meditativ form for yoga, som på en nænsom måde bringer os i dybere kontakt med kroppen og vore iboende ressourcer.

REFUGIET

Refugium Smidstrup Strand ligger på en stor strandeng ud til havet nær Gilleleje. Værelserne er lyse og rummelige med egen indgang og terrasse. De storslåede omgivelser og det fine refugie støtter den indre stilhed. Maden er veltillavet, vegetarisk og fisk, og der er sørget for alt.

I refugiets lille kirke, Strandkirken er kirkerummet åbent for stilhed og eftertanke. 

 

BAGGRUND

Mange bærer på dybe erfaringer og på en implicit og ofte uudtalt viden eller visdom.

Uddannelse, karrierevalg, familieliv, parforhold, sygdom/sundhed, længsler og livet som sådan har æltet os, slebet de skarpe kanter og åbnet til dybde og mildhed.

Der har været svære tider og ørkenvandringer undervejs i livet. Og samtidigt har mange af os oplevet hvordan kontakten med jorden og forbundetheden har udviklet en naturlig empati.

Alligevel kan vi komme til at undsige vor viden, forlade vor ressource og måske føle at vi tørrer ind. Vi kan opleve paradokset i at have mere og mere at byde på, og samtidigt føle tab og mangel i forbindelse med at  blive ældre.

Kloden kalder på et radikalt bevidsthedsskift, som må komme fra vor dybere natur og visdom.

Dato:  10. – 13. august 2023

Vi starter torsdag kl 15 og slutter søndag kl 12

Early bird pris: 7.900 kr for private (plus moms for virksomheder / fradragsberettigede) inden 15. maj 2023; derefter 8.400 kr

Dækker ophold i enkeltværelse, fuld forplejning og undervisning.

Det er muligt at ankomme et par dage forud, og således forlænge din retræte for kun 600 kr pr nat inkl morgenmad og brug af tekøkken.

 

Underviser Eve Bengta Lorenzen og Susanne Gerlufsen ( Yin Yoga)

Inden retræten anbefales at læse Eves bog ”Selvomsorg”, Akademisk forlag.

 

 

Brug vores tilmeldingsblanket, eller skriv til kontakt@mindfullife.dk og tilkendegiv din interesse for retræten, hvorefter vi kontakter dig.

 

Læs mere om tilmelding og muligheder for rejse- og afbestillingsforsikring, her.

__________________________

Eve Bengta Lorenzen,
Mindfulness underviser og certificeret mindfulness instruktør
Se mere på www.mindfullife.dk

 
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindfulness weekend ved havet med stilhed, fordybelse, yoga og meditativ skrivning