Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

De rette erhvervslokaler til psykologpraksis

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

De rette erhvervslokaler er vigtige til en selvstændig psykologpraksis

Hvis du gerne vil starte som selvstændig psykolog, så skal du selvfølgelig starte i de rette lokaler. Der er flere overvejelser, der er relevante at gøre sig i denne sammenhæng. Derfor bør man heller ikke blot starte op i et hvilket som helst lokale, selvom man som nystartet sandsynligvis ønsker at holde lejen på et sobert niveau.

Det er dog ikke værd at gå på kompromis med dit valg af lokale. Det skal være et sted, hvor du kan skabe et professionelt og komfortabelt miljø for dig og dine klienter. Der er ikke nogen deciderede krav i denne sammenhæng, hvorfor det handler om at vurdere, hvad du selv har af krav til dit erhvervslejemål.

Overvej parkeringsmuligheder for dine klienter

Som psykolog får du naturligvis kørende klienter på besøg. Derfor er det en god idé at tænke på, hvad du får af parkeringsmuligheder ved de forskellige lokaler, du overvejer. Leder du fx efter et flot erhvervslejemål i Aalborg, så er det bestemt ikke alle ledige erhvervslejemål, der også byder på gode parkeringsfaciliteter.

Det er ikke altid, at det er muligt at finde lokaler, hvor du kan have faste pladser dedikeret til din klinik. Hvis det er muligt, så er det dog klart at foretrække. Det medfører nemlig at dine klienter kan parkere direkte ved din klinik. Det er selvfølgelig en fordel, da de dermed ikke er nødt til at parkere alt for langt fra din klinik.

Du bør også have et venteværelse

Det er også en god idé at vælge et lokale, hvor du kan have et venteværelse. Da du sandsynligvis har i sinde at fylde godt op i din kalender, så skal der også være et sted, hvor dine klienter kan få lov til at vente, hvis du har en anden klient til stede. Har du ikke det, så kan dine klienter pludselig være nødt til at vente i bilen.

Det behøver ikke at være et stort venteværelse. Der skal blot være plads til, at dine klienter har et sted, hvor de kan sidde, mens de venter. Derfor skal der selvfølgelig også købes lidt møbler hertil, så de kan sidde i en komfortabel stol el.lign. Det er selvfølgelig vigtigt, at du har fokus på at værne mest muligt om dine klienter.

Undgå at have for langt til arbejde

Du vil sikkert også gerne undgå at have for langt til arbejde. Derfor skal du også tænke på placeringen af dine lokaler. Da du selv kan bestemme placeringen af din arbejdsplads som selvstændig, så er det oplagt, at du ikke vælger nogle lokaler, der er alt for langt fra dit hjem. På denne måde kan du spare en del tid til hverdag.

Det kan dog være værd at have lidt længere på arbejde, hvis du mener, at der er en strategisk fordel ved at have et lokale lidt længere fra din bopæl. Det kan fx være, at du gerne vil have din klinik i en storby, da det åbner op for flere kunder. I et sådant tilfælde kan det være værd at overveje.

 

 

 
What do you want to do ?

New mail

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
De rette erhvervslokaler til psykologpraksis