Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

De bedste tips til at pleje håret

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Vores hår betyder en hel del for os, og specielt kvinder bruger meget tid, energi og også penge på, at få præcist det look som de ønsker. Det betyder altså at der er et kæmpe marked for disse produkter – må det være styling produkter eller diverse hjælpemidler såsom et godt jern der kan lave krøller eller til at glatte håret.

I og med at de fleste ønsker et sundt og flot hår, så findes der også en masse forskellige tips til, hvordan man vedligeholder håret, da det kan tage meget skade af, at konstant blive stylet med forskellige produkter og metoder. 

I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du passer bedst på dit hår, og hvordan du skal undgå visse produkter eller styling metoder så vidt som muligt. 

Begræns mængden af styling produkter

Det virker måske for simpelt, og noget som endda kan virke umuligt for nogen. Men at mindske forbruget af alle de kemikalier vi tilfører håret i forbindelse med klargøring til dagen eller festen, kan have stor betydning for dit hårs sundhed.

Måske du altid bruger hårlak, om du blot skal ned og handle eller på arbejde – tror du ikke, at den tur i rema1000 kan gøres uden hårlak? Pointen er, at der med sikkerhed er flere situationer hvor det ikke er decideret nødvendigt at bruge produkter i håret, eller at glatte det, og der bør man undgå det, så håret får en velfortjent pause. 

Brug varmebeskyttelse inden brug af diverse varmeapparater

Det allerbedste er selvfølgelig hvis man fuldstændig kan undgå at bruge diverse varme-jern til at style håret. Men det er for de fleste af os blevet en del af den faste rutine, når håret skal sættes. Derfor gælder det nu om, at begrænset omfanget og samtidig passe på håret imens det står på. Til dette kan man bruge varmebeskyttelse inden man styler håret, og giver dermed et lille beskyttende lag til håret. Det fungerer egentlig meget simpelt, og er blot ved at sprøjte midlet i håret før brug af f.eks. glattejernet eller krøllejernet. 

En sund kost er vigtig 

Hvad du putter i munden, har stor betydning for dit hårs glans, længde og generelle sundhed. En varieret kost med rigeligt omega, zink og diverse vitaminer giver et sundt hår. Hvis du har en overordnet varieret sund kost, hvor du får nok fisk og grønt, så har du ikke brug for vitaminpiller til at holde håret sundt. Til gengæld, hvis du har indset at din kost ikke er fantastisk varieret, eller hvis du er i gang med at tabe dig, og derfor ikke får den rigtige næring, så kan du altid tage vitaminpiller for at få de rigtige vitaminpiller. 

Der findes mange forskellige vitaminpiller, og det skal pointeres at det ikke altid er værd at købe de dyreste. Hvis du er meget i tvivl om, hvad du mangler i kroppen, kan du også få taget en blodprøve hos din læge som kan konstatere hvad du mangler af vitaminer, hvis du overhovedet mangler noget. 

 

 

Relaterede artikler efter områdeDe bedste tips til at pleje håret