Kostvejleder og Coach Malene Hansen Sønderborg

Slankekursus online: Få en slank, stærk og stressfri krop

Blog forfatter

De 5 mest stillede spørgsmål til onlinekurset: "Smid de sidste kilo - og tag dem aldrig på igen" - og svarene på dem!

De har opnået et varigt vægttab og fået deres flotte figur, som de i så mange år havde længtes efter at få tilbage. Samtidig har de fået energi og mod til at leve det liv de før vægttabet kun havde drømt om. 

De har tabt de usunde kilo, der gjorde dem kede af det og som fik dem til at føle sig forkerte og ikke gode nok.

Der er rigtig mange kvinder, der de seneste år har gennemgået et 4 ugers onlinevægttabsforløb hos mig.

Denne drøm er nu blevet til virkelighed fordi de gennem forløbet har fundet sig selv og fået arbejdet med de tanker der før begrænsede dem. 

At starte sådan et forløb er for mange et kæmpe skridt og ofte melder der sig spørgsmål der skal besvares, inden det første skridt kan tages.

Læs med her, hvor jeg bringer de 5 mest stillede spørgsmål (måske leder du også efter et eller flere af svarene).

 
Mest stillede spørgsmål # 1: 
Jeg er allerede i gang med et vægttab – kan jeg bruge det kursus til noget som helst?
 
Øh – ja! Du ikke bare kan bruge det – du skal bruge dette kursus netop når du er i gang med et vægttab. Kurset tager dig den lige vej gennem et vægttab. Jeg lærer dig, hvornår du skal tage hvilke skridt i dit vægttab, for at du opnår de største resultater på kortest tid.
 
Mest stillede spørgsmål # 2:
Jeg er intolerent overfor visse fødevarer. Kan JEG bruge det her kursus?
 
Ja for dælan da! For hør her:
De metoder du lærer i kurset er bygget op omkring sund fornuft. Ikke alle mulige mærkelig forbud eller fødevarer du SKAL spise. Derfor kan du nemt bygge dine måltider op, så du får alt det din krop har brug for, også hvis der er et par fødevarer du må styre udenom fordi du ikke tåler dem.
 
Mest stillede spørgsmål # 3: 
Kan jeg få din hjælp personligt, hvis jeg har spørgsmål til noget af materialet eller jeg føler at ”jeg sidder fast”?
 
Jep! Jeg svarer dig så hurtigt jeg kan under alle 4 uger. Du skriver dit spørgsmål til mig via sms eller mail og jeg vender fluks tilbage.
 
Mest stillede spørgsmål # 4:
Jeg har allerede fået hjælp af andre kostvejledere, diætister og personlige trænere. Hvorfor tror du at du kan få mig i mål med mit vægttab, når de andre ikke har kunnet hjælpe mig til et varigt vægttab?

Det der er den store forskel på den metode du lærer hos mig kontra det andre sundhedseksperter lærer dig er, at hos mig lærer du den holistiske tilgang til at udvikle dig selv og komme i mål med dit vægttab. Du lærer at et vægttab opnås gennem et samspil af din fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed. Andre sundhedseksperter kigger ofte kun på den fysiske – og det bliver dit vægttab ikke varigt af, da du ikke får arbejdet med og fjernet dine saboterende mønstre.
 
Mest stillede spørgsmål # 5:
Onlinekursus? Betyder, at jeg skal tage det med det samme? Og forsvinder det igen?
 
Nej – og nej. Onlinekursus betyder, at du bare skal have internet for at gennemføre det. Du kan tage det nu med det samme, du kan vente til du har tid, du kan tage det alle de gange du orker – og du kan trykke pause, spole osv.

Det er i dit.

I årevis.

Kurset består af videoer med mig, hvor jeg guider dig gennem de forskellige trin du skal igennem og bunkevis af pdf´er i form af kostplaner, opskriftsbøger, opgaver du kan printe ud, og lade dig inspirere af. Du bliver vild med det. Så deltag i dette Slankekursus online og få en slank, stærk og stressfri krop 

Læs om onlinekurset lige her
 

 

__________________________

Malene Hansen Sønderborg, Kostvejleder og Coach
Læs mere på http://learn2live.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Slankekursus online: Få en slank, stærk og stressfri krop. Se her