Soul Transformation Dansemeditation

Transformerende dans - sjælsworkshop Kbh N

27/12/2017 - 10:00

 

Åben dit Sjælspotentiale

Transformerende danseworkshop

 

D. 27 dec 2017 kl 10-16

M2Tango, Kapelvej 46C, 2200 Kbh N

Vi arbejder i et flow af dansemeditationer, kanaliseret healing, øvelser, stille meditationer, tankeform omkodninger samt udrensning af blokeringer der står i vejen for vores sjælsforbindelse.

Vi opgraderer den fysiske krop, energisystemet og chakrasystemet, så vores system er parat til mere hjerteåbning og mere sjælsgennemstrømning. Vi åbner for vores sjælspotentiale ved at forbinde krop og sjæl igennem hjertet.

Kroppen er vores tempel, og vi må rense og centrere den grundigt, inden vi kan åbne for vores Sjæl på et dybere plan. Vi arbejder med at tilbageerobre vores indre og ydre autoritet, så vores sjælskvaliteter kan komme til udtryk i livet.

Vi integrerer det vertikale og det horisontale, hvilket vil sige at vi integrerer vores forbindelse med Gud/Moder Jord med vores menneskeliv.

Vi arbejder derudover med sjælens 12 tankefrø fra de 12 stjernetegn, hvor der de 12 hellige nætter efter jul er ekstra hul igennem til at få åbnet for vores sjælspotentiale. Vi åbner for at modtage vores egen sjæl på et dybere plan, da vi arbejder med at helliggøre ved at sætte symboler ind i kroppen samt arbejder med bestemte energistrømme, der opgraderer chakraerne, aktiverer pinealkirtlen og det tredje øje.

Workshoppen er for dig der virkelig ønsker vækst og kvantespring.

Pris: 1200,-

Tilmelding og mere info: timiann.olsen@gmail.com

__________________________

Soul Transformation Dansemeditation
Signe & Timiann
http://www.soultransformation.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Transformerende dans - sjælworkshop Kbh. Læs mere