SingingWolf - Mogens Juul

Council Process

Blog forfatter

 

Forestil dig en tipi, hvor folket er samlet og stammens ældste begynder at tale om et vigtigt emne, der optager folket. En rådslagning, hvor ordene kommer fra kilder med stor visdom.

Det er et billede på hvad et Council er. I den form og med den metode jeg gennemfører som Council Guide er det en proces, styret af stærke og transparente værktøjer. 

Council Process er delt i to processer.

  • Ten Stone Process - hvor spørgsmål præsenteres og prioriteres.
  • Council - hvor spørgsmålene får anbefalinger fra otte Chiefs.

Hele forløbet fra dér, hvor den enkelte præsenterer sine spørgsmål over fællesskabets prioritering af den samlede mængde af spørgsmål til anbefalingerne er givet, er en 100% balanceret proces. I forhold til, at alle stemmer skal høres og den enkelte oplever indflydelse samtidigt med fællesskabets styrke og samarbejde - dét kunne kaldes Demokratiets Moder.

Council Proces kan gennemføres som en personlig rådslagning - det er de indre stemmer (bevidstheder), der kommer i spil. 

Den er meget stærk, når et fællesskab, en gruppe, et team... ønsker at finde ind til en fælles grund og identitet, hvorfra der kan besluttes.

Et Council kan også gennemføres for at få inspiration - et Wisdom Council.

Ud fra de anbefalinger et Council giver, arbejdes der konkret i praksis og i sidste ende lægges en strategi som skal udføres.

Her kan du læse mere om Council proces, hvad en Council er: Indiansk visdom, Council Guide.

 

Kontakt mig via hjemmeside hvis du har spørgsmål eller brug for et Council. 

__________________________

Mogens Juul / SingingWolf. Council Guide i Earth Wisdom. Intuitiv Coach.Forfatter og foredragsholder. Proceskonsulent. Storyteller.

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
indiansk visdom, council process