Trivsel foredrag og kurser Helen Eriksen

Corona træthed - Webinar

Blog forfatter

Farvel til Corona træthed - Webinar

Et humoristisk, energigivende og mentalt styrkende online foredrag/webinar for virksomheder. Her får du erhvervspsykolog Helen Eriksen’s konkrete råd og inspiration til, hvordan vi hver især og sammen håndterer den nye hverdag med Corona og kommer forandrings- og sundhedspsykologisk styrket gennem udfordringerne. Med foredraget får du en øget forståelse for og overblik over dine fysiske, psykiske og relationelle reaktionsmønstre i en covid-19 tid. 

Læs mere lige her: heleneriksen.com/webinar-foredrag

Med coronaen har de fleste af os oplevet intense forandringer i vores arbejdsdag, og for mange ikke nødvendigvis til det bedre. Og nu er mange af os kort sagt gået hen og blevet trætte af corona! Heldigvis er der hjælp at hente. Du lærer om hvordan din hjerne og biokemi reagerer i disse coronatider, og hvordan du med et øget psykologisk overblik i højere grad kan tage opbyggende hånd om både din egen og dine kollegers trivsel og motivation. 

Anbefalinger:

Helen fik i sit webinar foredrag: ”Farvel coronatræthed og andre trætheder”, med sin gode energi sat fokus på det, vi alle går og tænker på i forhold til corona-tiden.

Hun målretter sit foredrag og formår at holde modtagerens fokus fra start til slut, og man går derfra med en følelse af, at ”jeg er ikke alene med disse følelser”.

Med humoren som passager og sine gode råd fik Helen løftet humøret og givet stof til eftertanke.

Gitte Hanson
HR og projektkoordinator, Dansk Journalistforbund

Helen holdt et oplæg for os i Sundhedsdatastyrelsen, som del af en række webinarer, om hvordan man arbejder i en Corona-tid, og hvordan man holder motivationen og sammenhængskraften oppe – selvom man sidder hver for sig. 

Helen formåede at brænde igennem på skærmen, og fik formidlet en række gode pointer og konkrete ideer, som kan bruges af både medarbejdere og ledere. Oplægget var målrettet vores organisation, og Helen tog sig i forberedelsen tid, lyttede til vores ønsker til oplægget og forholdt sig til vores konkrete kontekst.

Lisbeth Nielsen, Direktør Sundhedsdatastyrelsen

Vi bookede Helen Eriksen til et online foredrag om forandringer, trivsel, arbejdsglæde og motivation for vores kunder, og det var en stor succes. I løbet af foredraget var der masser af øjenåbnere, gode grin og stof til eftertanke. Og Helen formår at formidle stoffet, så publikum er fanget og underholdt fra start til slut. Vi vil helt bestemt anbefale Helen Eriksen, hvis ønsket er et foredrag baseret på faglig indsigt og anvendelige redskaber formidlet gennem underholdende og nærværende eksempler.

Christine Nielsen, Azets

__________________________

Erhvervspsykolog Helen Eriksen
Stress, arbejdsglæde og trivsel foredrag og kurser.
Se mere på https://www.heleneriksen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Corona træthed - webinar. Læs mere