Dansk Center for Mindfulness

Compassion Workshop for terapeuter m.fl.

26/09/2018 - 09:00

Workshop i Compassion – fremtidens stressforebyggelse

Hvordan kan du som terapeut eller coach skabe de bedste rammer og udvikling for både dig selv og dine klienter? Compassion Cultivating Training (CCT®) er fremtidens værktøj inden for stresshåndtering, selvudvikling, relationskompetencer og personligt samt professionelt lederskab.

Få nyeste viden inden for området på workshop med Dansk Center for Mindfulness

Workshoppen finder sted den 26. september fra klokken 9-15.30 i Campus Emdrup, København.

Leah Weiss, forsker, meditationsekspert, og underviser ved Stanford Business School, er en af grundlæggerne af CCT-programmet. CCT® bevæger sig lynhurtigt fra Stanford til resten af verden.

Derfor er det vigtigt, at muligheden for at uddanne flere europæiske Compassion trænere kommer til Danmark. For at arbejde hen imod dette mål, har Dansk Center for Mindfulness inviteret Leah Weiss til at holde workshop til særpris om CCT® i København. Du har derfor en unik mulighed for at være med fra begyndelsen.

Leah Weiss har dedikeret sit liv til at bruge viden om Mindfulness og Compassion i klinisk arbejde og til at skabe dygtige ledere og blomstrende arbejdsmiljøer. På workshoppen bliver du altså både opdateret på nyeste viden og du får desuden muligheden for at prøve Compassion på egen krop.

På workshoppen deltager desuden Nanja Holland Hansen, psykolog, forsker i Compassion og certificeret CCT-instruktør. Her fortæller hun om, hvordan hun bruger Compassion både for sig selv og i terapirummet.  

EARLY BIRD!

Tilmeld dig senest 1. september og få 20 % rabat

Tilmeld dig her

Tid: Den 26. september, klokken 9-15.30

(Fra klokken 16-17 er der gratis informationsmøde om CCT uddannelsen.)

Sted: Campus Emdrup 

Særpris: 1000 kr. Eks. moms

 

__________________________

Dansk Center for Mindfulness.
Forskning, uddannelse, kurser.
http://mindfulness.au.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Compassion Workshop med Leah Weiss. Læs mere