Psykoterapeut MPF Allan Fedders

Coachuddannelse i København

02/11/2016 - 09:00

IDL Grundlæggende coachuddannelse  

Uddannelsen styrker dine personlige ressourcer og vil give dig en solid faglig tilgang til samtaler og coaching. Uddannelsesforløbet over 11 måneder og 6 uddannelsesmoduler. Uddannelsen tager afsæt i humanistisk og eksistentiel psykologi. For at gøre træningen relevant, vil din egen personlige og faglige udvikling udfordres gennem øvelser og coaching. Øvelserne og træningen har fokus på at styrke din evne til nærvær, det personlige lederskab, empati, trivsel og kommunikation.

Hvad kan du forvente dig af udbytte

Uddannelsens menneskesyn indeholder at alle mennesker er unikke. Det vil på uddannelsen sige, at vi aldrig helt præcist ved, hvad der kommer til at ske. Vi vil gerne bidrage til det enkelte menneskes særlige udvikling og være støtte på vejen.

På uddannelsen lægges op til at deltagerne hver især finder deres egen unikke plads i verden og som coach, leder, konsulent osv.

Den eksistentielle tilgang praktiseres og danner rammen i læringsrummet. Så det du skal lære, oplever du i praksis. Praksis er at opleve. At opleve er at lade fænomenet vise sig, som sig selv, uden at det skal passe ind i kasser, normer og egne verdensbilleder.

Du kan forvente at du lærer dig selv bedre at kende, fordi du udfordres til at bruge nye sider af dig selv. 

Fx styrkes og udvikles:

  • evnen til nærvær.
  • evnen til fokus og opmærksomhed i nuet
  • bevidsthed om (egen) kommunikation
  • en tilgang til samtaler der støtter klienter til at vælge og tage ansvar
  • tydelige værdier, grund-indstillinger i praksis.

Dine kollegaer får en sparringspartner/leder, der har en unik evne til at fremkalde klarhed og muligheder i en given situation og som mestrer coaching og teknikker der skaber optimal læring, forståelse og handlekraft.

Relationer, samarbejde, konflikter og samtaler forandres efter du har fuldført uddannelsen. Du udvikler en attraktiv evne til at være nærværende og se tingene som de er.

Tilmelding til idl@idl.dk

Eller på http://www.idl.dk/coachuddannelse/tilmeld-dig.html

Kontakt uddannelsesleder Allan Fedders, tlf. 20676733

 

Læs mere på hjemmesiden

Coach uddannelsen beskrives nærmere her

 

__________________________

Allan Fedders, Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Coachuddannelse der styrker din personlige udvikling og dit lederskab