Coaching/Terapi med Barbara Berger

Blog forfatter

Pris
Det er vigtigt for mig at alle der ønsker at arbejde med mig har råd til at komme til sessioner hos mig. Derfor er mine priser baseret på din indkomst.

Almindelige lønmodtagere og selvstændige (op til 350.000 kr.)
600 kr. per session (1 time)

Studerende, arbejdsløse, folk på overførelsesindkomst, pensionister udelukkende på overførselsindkomst, selvstændige, mm. (under 200.000 kr.)
400 kr. per session (1 time)

Indkomst over 350.000 kr.
800 kr. per session (1 time)

Sessioner for par: 1.000 kr. per session (1 time)

Klik her for online betaling.

Hvis du vil bestille en session, ring på tlf. 35 26 40 77 eller send en e-mail til:
info (@) beamteam.com
(for at undgå spam har vi skrevet vores e-mail adresse med mellemrum, men når du skriver til mig skal du selvfølgelig fjerne mellemrum og parentes og kun bruge Snabel-a tegnet)


Sessionerne foregår på Kastelsvej 21B, st.th., 2100 København Ø. Hvis du har en travl hverdag kan vi også mødes om aftenen. Hvis du bor langt væk fra København, kan vi lave sessioner per telefon eller på Skype. Ring til mig på 35 26 40 77 eller send mig en e-mail så vi kan aftale nærmere.

Aflysning
Ved aflysning eller flytning af tid bedes du venligst kontakte mig senest dagen før den aftalte tid. Ved aflysning samme dag koster det 400 kr. Ved manglende aflysning koster det fuld pris. (Vores tlf. nr. 35 26 40 77 er en fastnet telefon - modtager ikke sms.)


Klik her for at læse mere om min baggrund og kvalifikationer

Kærlig hilsen,
Barbara

PS Hvis du føler dig ængstelig, deprimeret, ked af det, forvirret eller er i krise – er du også meget velkommen til at komme til en session eller ringe til mig. Måske kan jeg hjælpe dig med at finde din vej tilbage til dig selv… Min erfaring er at kriser er den åbne dør, der kalder på os så vi kan udvikle os mere.


 


__________________________

 Barbara Berger, forfatter, blogger, underviser og facilitator

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Coaching/Terapi med Barbara Berger