Coach og Mentor Helle Laursen

Coaching: Sig JA til dig selv

Blog forfatter

For dig der gerne vil have de mest essentielle værktøjer til at stoppe selvsabotagen, lære hvad det egentlig betyder at  være din egen bedste ven og finde fred med dig selv og de følelser der måtte styre dig i hverdagen.

Det her er ekspres udgaven af de absolut vigtigste værktøjer dem der har gjort den største forskel for flest af mine klienter. Denne pakke giver dig desuden den grundige introduktion til det allervigtigste hvordan du undgår at sabotere dig selv, og hvad du kan gøre når du opdager at selvsabotagen eller selvkritikken titter frem igen.

Kan du genkende dig selv i en af følgene:

*Jeg har jævnligt en negativ indre dialog kørende, der gør mig opmærksom på alt det jeg kunne gøre bedre/ anderledes/ikke skulle have sagt/ o.lign

* Jeg har prøvet at blive god nok og forbedre mig og alligevel kommer den nagende tvivl eller de store frustrationer igen og igen, som om jeg mangler noget væsentligt jeg bare ikke ved hvad er

* Bebrejder du ind imellem dig selv at din hverdag er som den er? Arbejdsmæssigt, stress niveau, ift. manglende overskud, relationer med problemer og udfordringer eller andet?

* Du tænker ofte at du BURDE eller SKULLE gøre et eller andet

* Ønsker du ofte at andre kunne forstå dig?

* Føler du dig alene når du møder problemer i hverdagen? Som at du har let ved at glemme at alle andre også møder udfordringer?

* Synes du aldrig helt du gør det godt nok ?

* Føler du dig jævnligt misforstået eller udnyttet?

* Oplever dig overvældet af følelser?

 

Og har du et ønske om at

* få mere nærvær og power i dit liv?

* blive mere nærværende overfor dig selv og dem omkring dig?

* Være aktiv medskaber i din hverdag og i din fremtid?

* Kunne sige JA til dig selv igen og igen, så du bliver din egen bedste ven?

* At kunne se, mærke og handle på det du egentlig har behov for? Ikke som i hvad jeg hr lyst til lige nu, men virkelig behov for.

Du får:

* Konkrete redskaber, viden og indsigter til hvad du kan gøre i hverdagen når følelserne tager over

* klarhed over hvad der er dit grundliggende reaktionsmønster og det grundspørgsmål der ubevidst styrer dig alt for ofte – og får et nyt fokus sat i stedet.

* den hurtigste og mest enkle måde at sætte en stopklods i den indre selvsabotage  og selvkritik på, så du kan have mere følelsesmæssig frihed.

* Redskaber fra Mindful Self-compassion, læs mere her

* 8 times intensiv coaching over 8 uger, der bliver tilrettelagt til dig. Optimalt med en session pr uge.

Der er ikke noget skriftligt hjemmearbejde mellem hver gang, men vi aftaler for hver gang hvad du skal/vil for at integrere indsigterne fra hver session.

PRAKTISK:

Du ringer på telefonen eller via skype. Vi finder et tidspunkt hver uge hvor vi snakker sammen, 8 gange i alt 9600 kr . inkl moms, som forfalder efter første session. Kan også  betales i rater.

Husk at få en gratis uforpligtende intro session inden vi starter! Send mig en mail, så får du et par spørgsmål jeg gerne vil at du svarer på inden intro sessionen, samt et par forslag til tider hurtigst muligt.

 Vil du høre havd andre af mine klienter har fået ud af forløbet, så se deres udtalelser her

Kærlig hilsen

Helle.

Kontakt mig på 30257548 eller  helle@nordic.msc.dk
Se mere om mig på nordic-msc.dk

 

__________________________

Helle Laursen, Coach og Mentor samt grundlægger af Nordic Compassion
Se mere på: https://nordic-compassion.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mindful coaching viser vej til at stoppe selvkritkken. Læs mere