Underviser i konflikthåndtering og kommunikation Pia Hardy

Coaching kursus - lær coaching - bliv en suveræn samtalepartner - 2 dages kursus i Kbh.

28/01/2021 - 09:00

Lær at coache, og bliv en suveræn samtalepartner

Ønsker du at blive en professionel samtalepartner for kolleger, medarbejdere, kunder eller borgere? Vil du være fortrolig med de teknikker og metoder som succesrige coaches benytter? Så vil dette intensive kursus i coaching give dig både praktisk træning og effektive coaching værktøjer til at guide den du coacher til større selvindsigt, til at finde løsninger på egne problemstillinger, tage ansvar og nå egne opstillede mål. Coaching værktøjerne kan du bruge i utallige sammenhænge - uanset om du til daglig er leder eller medarbejder.

Hvem deltager på coaching kurset?

Coaching kurset er for dig som har en bred kontaktflade til andre - du kan være leder eller medarbejder, fx teamleder, projektleder, konsulent, tillidsrepræsentant, rådgiver, underviser eller behandler.

I din hverdag har du brug for effektive kommunikative værktøjer til at optimere medarbejderens, kundens, klientens eller kollegaens egne resurser til selv at skabe positiv forandring, klare vanskelige situationer og til at sætte sig mål og nå dem.

Udbytte på kurset i coaching

Kurset i coaching giver dig et indgående kendskab til hvad coaching er og hvordan coaching med succes kan bruges. Du træner den specielle lytte- og spørgeteknik i den coachende samtale. Du får indsigt i hvordan du skaber en tillidsfuld relation til den du coacher, og du lærer at coache ud fra en struktureret coaching model.

Du træner coachingen i små grupper, og du vil løbende få feedback af både underviseren og de øvrige kursusdeltagere. Du vil også selv opleve at blive coachet.

Coaching kursets form og emner

Kurset i coaching veksler mellem teoretiske oplæg, masser af træning i at bruge teknikkerne i praksis og opfølgning i plenum omkring fælles læring. Træningen tager udgangspunkt i deltagernes egne problemstillinger og udfordringer i hverdagen. Du arbejder bl.a. med:

 • Hvad coaching er, hvordan og hvornår det kan bruges med succes?
 • Effektiv lytning på flere niveauer
 • Brug af kraftfulde spørgsmål der skaber forudsætning for forandring
 • Coaching modellens 6 trin
 • Afklaring af fokuspersonens aktuelle situation
 • Opstilling af mål og afklaring af værdier
 • Udforskning og ændring af hæmmende tankemønstre og vaner
 • At afklare og styrke fokuspersonens motivationen
 • Udforskning af perspektiver og nye handlemuligheder
 • At skabe handlingsplaner der virker
 • Din rolle og egenskaber som coach
 • Etablering af den tillidsfulde coaching relation
 • Træningsforløb i små grupper med feedback til dig som coach
 • Din egen udviklings- og handlingsplan som coach.

Kurset svarer til første modul på vores intensive coachuddannelse. Du kan også efter kurset i coaching vælge at fortsætte med de to næste moduler på coachuddannelsen og blive certificeret coach. Læs mere om coach uddannelsen her >>>

Udbytte for virksomheden

En medarbejder eller en leder som har kompetencerne til at fungere som coach og sparringspartner for sine omgivelser, er meget værdifuld for virksomheden. Ved brug af coachende samtaler vil virksomheden opleve medarbejdere som er mere selvledende, forandringsparate og motiverede.  Gennem coaching vil medarbejderne forbedre deres præstationer og anvende deres færdigheder og resurser optimalt. Brug af coaching vil også virke forbyggende på stress og konflikter, forbedre samarbejdet og trivslen og resultere i færre sygedage på arbejdspladsen.

Underviser på kurset i coaching

Underviser på kurset i coachingPia Hardy er erhvervspsykologisk rådgiver med speciale i coaching.
Hun har gennem en årrække uddannet og certificeret en lang række medarbejdere og ledere på Fortunas erhvervscoach-, stresscoach- og konfliktcoach uddannelser.
Hun har egen coaching praksis hvor hun arbejder med coaching af ledere, medarbejdere og teams med udfordringer inden for områderne: karriereudvikling, stresshåndtering og konflikthåndtering Læs mere om karrierecoaching og stresscoaching hos Fortuna Kurser & Coaching.

Kursusdeltagerne vurderer Pia Hardys undervisning som engagerende og inspirerende med fokus på den enkelte deltager og dennes styrker og udfordringer. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og praktisk erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.
Læs mere om Pia Hardy >>> ...

 

 

Referencer på kurset i coaching

Pia Hardy har haft deltagere på kurset fra bl.a. Danske Bank, Jobcenter Roskilde, KMD, McKinsey & Co, BUPL Storkøbenhavn, Metronome Productions, SEB Pension, DSB Fremføring Aalborg, Rødovre Kommune, Trafikselskabet Movia, Ministeriet for Børn og Undervisning, TDC/Yousee.

 

Læs deltagernes udtalelser om kurset i coaching

Datoer for åbne kurser   
28.-29. jan. 2021
30.-31. aug. 2021

Varighed:2 dage fra kl. 9-16

Pris pr. deltager: 8.950 kr. plus moms

Underviser:Pia Hardy

Sted: Ascot Hotel, Studiestræde 61, København

Kontakt os på ph@fortunakurser.dk eller ring på 20 32 32 69 eller 70 70 79 18

__________________________

Pia Hardy - Fortuna Kurser & Coaching
Kommunikationsrådgiver og erhvervscoach
Direkte: 2032 3269
Telefon: 7070 7918
ph@fortunakurser.dk
www.fortunakurser.dk
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Coaching kursus - lær at coache - bliv coach