Stressekspert Majken Matzau

Erhvervspsykologisk Coaching

Blog forfatter

Erhvervspsykologisk Coaching 

Matzau Erhvervspsykologer er leverandører af individuelle sparrings- og coachingforløb for ledere og medarbejdere til Danmarks førende virksomheder, heriblandt Novo Nordisk, DR, Nykredit og Topdanmark.

Vi tilbyder 3 coachingydelser:

Et coachingforløb hos Matzau Erhvervspsykologer aftales indviduelt, efter behov, og udgøres  af en række sessioner af 1 – 1,5 times varighed.

Rådgivning såvel som coaching foregår altid hos en erfaren erhvervspsykolog med dyb indsigt i personlige temaer i livet, såvel som i organisatoriske og ledelsesmæssige forhold på arbejdet.

Vores coachingtilgang er en unik syntese af metoder, og vi arbejder ud fra både et indsigtsorienteret perspektiv med fokus på fortiden og personligheden såvel som fra et løsningsorienteret fokus med fokus på fremtiden og nye veje frem. Et coachingforløb indeholder mere og andet end coaching hos os, idet vi arbejder med erhverspsykologisk rådgivning såvel som personlig vejledning.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for et coachingforløb på 70230977, info@matzau.dk

www.matzau.dk 

 

 

 

__________________________

Majken Matzau, Erhvervspsykolog

Se mere på http://www.matzau.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Fordyb dig i et coachingforløb med en af vores erhvervspsykologer, hvis du ønsker at arbejde med dig selv i din professionelle rolle