Thetahealing Helle Brinch

Clairvoyant karriererådgivning - tilbud i januar

Få  hjælp til at finde vej i det nye år, gennem en clairvoyant session.
Pris i januar 2019 er kr. 1000,-/time (normalpris kr. 1300,-)

For mig handler clairvoyant rådgivning om at hjælpe dig med at se hvem du i virkeligheden er samt se dine største kvaliteter, passion, potentiale og livsformål samt hjælpe dig igennem de forhindringer der evt. kan være for at komme derhen. Det smukkeste for mig er, når din passion, evner og livsformål smelter sammen og du lever et fyldestgørende liv, der føles let og meningsfyldt.

De fleste af os er opdraget til at tro at livet skal være hårdt og vi skal kæmpe for de ting vi ønsker. Når du opdager dit sande livsformål, vil det føles lettere og mere ubesværet, da det er det du er bedst til. Ofte ser vi ikke det potentiale der ligger lige foran os, da vi underkender vores egne unikke evner og kvaliteter.

Jeg bruger mine clairvoyante evner til at se dit højeste potentiale og muligheder lige nu samt eventuelle udfordringer og hvad du kan gøre for at opnå dit potentiale og overvinde udfordringerne. Jeg ser ikke dystre ting og kan ikke forudsige fremtiden. Om du vælger at gå den vej jeg får vist, er helt op til dig. Mit ønske er ikke at tage ansvaret for dit liv, men hjælpe dig med at sætte lys på dine muligheder og dit sande jeg – valget er altid dit.

 

Helle Brinch
Transformational Teacher

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Clairvoyant karriererådgivning - tilbud i januar