Thetahealing Helle Brinch

Clairvoyance minikursus - Styrk dit indre lederskab

09/02/2018 - 10:30

3-dages clairvoyant kursus - Styrk dit indre lederskab

Oprindeligt var vi mennesker forbundet med vores intuition og en højere bevidsthed, men har mistet den mere eller mindre igennem tiden. Intuitionen er bl.a. en fornemmelse for hvordan alting hænger sammen, hvem vi er, vores potentiale og livsmission, hvordan vi opretholder balance i livet og hvordan vi healer os selv. 

For at hjælpe dig tilbage til denne intuition, afholder jeg et 3-dages clairvoyant/intuitivt kursus, der vil lære dig at udvikle dine spirituelle evner og på en nem og simpelt måde, skabe kontakt med den universelle, intelligente energi. Jeg vil lære dig at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing, hvor du kommer i meditative theta-hjernebølger. Vianna Stibal, der er ophavsmand til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for denne metode.

Når din intuition og spirituelle evner styrkes, og du bliver spejlet i dit højeste potentiale, vil du styrke dit personlige lederskab og opnå en ro og psykisk- og fysisk balance i dit liv. 

Kurset er for dig der allerede er bevidst om din intuition, men ønsker at styrke din kontakt med universet og dermed opnå klarhed i dit private og/eller professionelle liv. Det er for private, clairvoyante, behandlere, ledere og selvstændige.

Kursusdatoer: 9. - 11. februar
Sted:Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund
Pris: kr. 3900,-

Læs mere på dette link: http://www.hellebrinch.dk/clairvoyant-minikursus/

www.hellebrinch.dk

 

Udtalelse fra sidste kursus: 

"I foråret var jeg på et fantastisk Clairvoyance kursus hos Helle, hvor jeg lærte hvad klarsyn egentlig er, og hvordan det kan bruges til at gøre mit og andres liv lettere. Efter at have været på kursus hos Helle, er jeg blevet virkelig vild med at lave clairvoyance. Det er et fantastisk værktøj, der klart viser en retning og giver en guidning i nogle af livets svære spørgsmål. Hvis du er nysgerrig og ku tænke dig at prøve at lege med denne energi, kan jeg anbefale et kursus hos Helle. Hun er ikke bare dygtig, hun er også en fantastisk formidler." Pernille Sahl, Direktør Exultant

 

 

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Mini Clairvoyance kursus - styrk din intuition og indre lederskab