Champagnebrev 2010

Kære professionelle

Så sprang champagnen – eller rettere: vi åbner en flaske til…

Gennemgribende glædelige fornyelser og forandringer er på vej til Levlykkeligt.dk. Derfor er det vigtigt at du læser dette lidt længere nyhedsbrev som fortæller dig hvad der sker i løbet af efteråret.

Update: Her i cockpittet i moderskibet Levlykkeligt fejrer vi at vi har rundet de 1300 profiler, og i gennemsnit per måned 20.000 besøg, og 100.000 visninger! På bare 2 år har vi næsten 7 doblet antallet af profiler. Mellem 3-6 nye profiler finder vej ind hver dag, det er ikke bare flot, det tegner stort. Det viser os klart at vi alle i Levlykkeligt.dk er en del af et værdibåren fællesskab der betyder noget. Et værdifællesskab med en drivende visionskraft der vil frem i verden med de nyeste trends inden for synliggørelse /markedsføring på nettet.

I al beskedenhed er levlykkeligt.dk et stærkt brand som Danmarks største samlende markedsføringsforum for personlig udvikling for det brede publikum. Udover at være en del af den gode stemning takker vi alle Jer  med-skabere. Alle jer professionelle der dedikerede hjælper og faciliterer andre med personlig udvikling m.m. I livet og erhvervslivet. En hyldest herfra til alle jer der skaber livskvalitet. På tværs af faggrænser og orienteringer.

Med stram styring og et stilrent design

...har vi samlet Jer, og Jeres potentielle klienter omkring visionen om en bedre verden der begynder med og i os selv. Pga. den stramme styring af redaktionelt indhold og profiler er det et rart sted for alle at komme ind, og vi modtager fortsat mange overstrømmende positive tilkendegivelser fra brugere og besøgende af sitet. Det varmer og styrker, så tak for det :-)

Vores formål er fortsat at give Jer ægte ”hjælp til selvhjælp” ud fra devisen om: Støt levlykkeligt.dk og du støtter dig selv og verden – og fremover på den billigst tænkelige måde. For dette har vi, Team Lev Lykkeligt, med hjerteblod arbejdet i fire år uden indtjening - mange undrer sig over hvordan vi har overlevet, og det gør vi også :-)

Nye tiltag der styrker og samler din markedsføring
I dag betyder den stigende trafik, support og udgifter at vi er nået et punkt hvor det er for dyrt og tidskrævende at fortsætte uden at tage minimums betaling for  de kommende opgraderinger af nuværende og fremtidige marketings features. I denne tid arbejder vi på højtryk for at kunne give jer flere unikke og helt nye features til efteråret. Pengene vil derfor gå til nye tiltag til markedsføringsføring af jer selv. Snart vil du blive budt en bred buket hvor du selv kan markedsføre dig efter eget valg; lige fra at blive ekstra fremhævet, til visuel (video)markedsføring, og professionelt producerede online-kurser m.m.

Da det er i vores alles interesse at levlykkeligt.dk bliver ved med at udvikle sig, vil der derfor komme betaling i løbet af efteråret. Udover en gratis profil, vil vi tilbyde jer prisbillige pakker med features: Features som både vil lette dit arbejde i det daglige, plus gøre dig og din(e) hjemmeside(r) topsynlige både på levlykkeligt.dk og på Google. Så I har rigtigt meget at glæde jer til.

Vidste du:
at alene det at du har profil i levlykkeligt.dk’s med link til din egen hjemmesde faktisk bevirker at du og din hjemmeside rangerer højere på Google (dvs. du har opnået ”higher ranking”). I kraft af din profil har du nemlig automatisk fået det som på Google-sprog hedder ”Golden Link”; som er guld værd.

Det betyder så også at uden denne linkmulighed vil din hjemmeside få samme synlighed og markedsføringsværdi som et tabt visitkort på gaden!

Så selvom du ikke på det seneste har været specielt aktiv: kommer din profil og dermed din hjemmeside, pga. dit link fra din profil, alligevel automatisk højt når især nye kunder søger dig og dine ydelser på Google. Selvom du måske ikke har vidst, eller tænkt over det, har dit link til din egen hjemmeside på levlykkeligt.dk således allerede sparet dig for mange penge til marketing, fx Google adwords og/eller indviklet og bekostelig Google søgeordsoptimering af din hjemmeside.

Fremover vil vi holde dig løbende orienteret, og øse af vores viden med tips & tricks til hvordan du selv kan styrke din synlighed og markedsføring på nettet.

De lykkeligste hilsner
Team Levlykkeligt

Relaterede artikler efter områdeChampagnebrev 2010