Bryllup og Begravelse uden for Folkekirken

Ceremonier uden for Folkekirken

Blog forfatter

Ceremonier uden for Folkekirken

LIVSCEREMONIER tilbyder at arrangere og gennemføre en personlig og smuk ceremoni ved alle livets store overgange, men primært bryllup og begravelse.  Læs mere her: www.livsceremonier.dk 

Hvis I ikke er medlem af Folkekirken og har brug for at markere en af livets store overgange, både de glædelige og de sørgelige, mangler I måske et menneske, der både kan vejlede, tage ansvaret fra jeres skuldre og gennemføre ceremonien på jeres helt egen måde. 

Det kan vi i LIVSCEREMONIER. Vi har siden 2008 arrangeret og gennemført rigtig mange smukke, personlige og meningsfyldte ceremonier, der præcis afspejler familiens ønsker og behov i forhold til form og indhold. 

Uanset om det er en glædelig eller trist begivenhed, bryllup eller begravelse, mødes vi og planlægger ceremonien sammen. I har sikkert jeres tanker og idéer til sang, musik, eventuel tekstlæsning og ritualer. Vi bruger al vores viden og erfaring til at vejlede jer og finde frem til den helt rigtige ceremoni, som vi tager ansvaret for at gennemføre. Vi skriver gerne både bryllupstale til brudeparret eller mindetale om den afdøde, hvis I ønsker det.  

Vi er ikke en forening eller et trossamfund - vi er helt uafhængige - derfor kan hver enkelt ceremoni få sit helt eget personlige præg og indhold. Alt er tilladt. 

Vi sætter det fællesmenneskelige i centrum - det universelle, som vi alle har til fælles - uanset race, politik, religion eller seksualitet. Vi rummer både tro og ikke-tro og er et alternativ til Folkekirken, ikke en modstander.

Kontakt gerne ceremonileder Ane Christensen tlf 26 12 26 29 eller mail ane@livsceremonier.dk   

__________________________

Ane Christensen, Bryllup og Begravelse uden for Folkekirken
Læs mere her: https://www.livsceremonier.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Ceremonier uden for Folkekirken. Læs mere