Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Camping er lykken: Derfor skal du tage på campingferie

Trænger du til en ferie fyldt med hygge og afslapning? Så er en campingferie et rigtig godt valg. Du kan planlægge ferien efter dit tempo og med lige de oplevelser, som du og dine kære ønsker

Det er ikke uden grund, at mange vælger at vende tilbage til campinglivet år efter år. Campingferie er nemlig lig med ren hygge, afslapning og god stemning. Det er en ferieform, der passer til alle aldre, og som giver dig rig mulighed for at få en masse kvalitetstid med dem, du holder af, og tilmed skabe nye venskaber.

Kom ned i gear

En campingferie er den ideelle form for ferie, hvis du er stresset på arbejdet, eller bare har brug for en afslappende pause fra hverdagen. Her har du nemlig rig mulighed for at komme ned i gear og bare nyde roen, og at du har tid til at hygge med dem, du holder af.

Det er ofte på campingpladsen, man er i løbet af hele ferien, og man farer derfor ikke rundt til en masse forskellige seværdigheder og lignende. Du kan starte dagen ud stille og roligt med en kop kaffe ude i den friske luft og glæde dig over, at det er dette rolige tempo, der gælder for hele ugen – eller måske endda længere tid.

Få glæde af omgivelserne

De fleste campingpladser i Danmark er beliggende i skønne omgivelser, der kun er med til at gøre ferien endnu bedre. Det er nemlig især omgivelserne og mulighederne på campingpladsen, der har stor betydning for, hvordan din campingferie bliver.

Er du mest til en ferie, hvor du stadig kan holde dig lidt aktiv, er det en campingplads med en masse aktiviteter på og omkring pladsen, du skal gå efter. Det kan eksempelvis være en campingplads som Camp Hverringe, med den skønneste beliggenhed på Fyn. Her er der både et væld af hyggelige oplevelser på pladsen, samt mulighed for dejlige aktiviteter ved havet eller smukke cykelture i området. Så alt efter om det er hygge med familien eller oplevelser i skønne omgivelser, er denne type ferie et godt valg.

Nyd naturen

Noget af det, der kan få de fleste til at afstresse helt og tanke op med ny energi, er naturen, og den kan du opleve i store mængder, når du tager på camping. Om det er en gåtur i skoven, et hvil i campingstolen ude i den friske luft, en sejltur i kajak eller blot at nyde roen, mens blikket er rettet ud mod havet, så er det noget, der i den grad kan gøre dig lykkelig og afslappet. Beliggenheden er derfor en væsentlig faktor, når du skal planlægge din campingferie.

Lærkelunden Camping er en af de campingpladser, der er kendt for at have en helt unik beliggenhed. At campere her er som at bo lige midt i en sønderjysk have med den smukkeste udsigt til Flensborg Fjord. Men det er ikke kun campingpladsen, der er smuk. Den omkringliggende natur er også enormt fascinerende med både havet og smukke vandreruter lige i nærheden.

Nyd en god gåtur på Gendarmstien, der er en af Danmarks mest kendte og populære vandreruter. På denne rute går du det meste af turen langs vandet og passerer løbende flere historiske seværdigheder. Du kan også nyde roen og det smukkeste syn ud over havet, mens du sejler i havkajak, som der er mulighed for fra campingpladsen i Sønderjylland.

Find ud af, hvilken campingplads der er den rette for dig og dit ferietempo, så kan du se frem til en ferie, der vil skabe glæde og give dig ny energi til at vende tilbage til hverdagen.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Camping er lykken: Derfor skal du tage på campingferie